Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Testedbe zárt valóságod

2019.04.01

Gondolkoztál már azon, hogy miért így néz ki a tested? Eszedbe jutott már, hogy mindaz, amit valaha is választottál a testedbe zártad?

Naponta sok reklám talál meg azzal, hogy most aztán itt van az egyedülálló lehetőség, és fogyj 5 nap alatt 10-20 kilót, mert az az elfogadott és egyedüli üdvözítő, hogy vékony vagy. Érdekes nézőpont. wink

2019-ben, ez a divat. Rubens korában a telt formák voltak a divatok. Minden csak megítélés kérdése. Egy nézőpont, amit magadénak tudhatsz, ha azt választod.

Itt és mos, ebben a földi létben megterveztél magadnak egy testet. Alaposan tervezted. Mindenre kiterjedő figyelemmel. Nagy körültekintéssel arra, hogy melyik földrészen élsz, melyik családba születsz? Majd a földi léted során, ahogy jöttek a drámák és traumák az életedbe, a tested elkezdett változni. Átéltél örömöket, boldog időszakokat és a tested újra változásokon ment át.the-judgment-of-paris.jpg

Vajon, hogy van ez? Mi az a kapcsolat, mi az a mód, avagy kulcs, illetve ki az, mi az, ami mindezt irányítja?

Hogyan lehet az, hogy amikor boldog vagy, örömteli akkor a tested erre így reagál? Megszépülsz, kisimulsz. Szinte megnövekszel. Tartásod egyenessé válik úgy, hogy nem kell, arra koncentrálj.

Amikor bánatos vagy szomorú vagy, amikor tehernek érzed az életed akkor szinte összemégy. Tartásod változik, vállaid előre esnek. …stb. Beszűkülsz.

És ezek csak a külső jegyek. Azok, amit bárki észrevehet, ha rád néz. S vajon a belső szerveidben, a sejtjeidben, téged alkotó molekuláidban milyen változások mennek végbe egy-egy megélt örömteli, avagy traumatikus élmény során?

Lehet, hogy az, hogy a tested most hogy néz ki, információ arról, hogy milyen választásokat hoztál meg eddig? Lehet, hogy amennyiben más választásokat hozol, akkor a tested is változik? Lehet, hogy amennyiben egy-egy szerved, avagy testrészed most beteg, de egy új, testednek tetsző választást hozol meg, akkor meggyógyul? Lehet, hogy csak kommunikálni kellene a testeddel és örömtelivé tenni az együttlétet?

Te és a tested ebben a földi létben egy közös célirányon dolgoztok, a tudatosság elérésén.

Szeretettel várlak Pilisszentlászlón, a Testedbe zárt valóságod felismerésén, oldásán, megváltoztatásán, ha választod.

Jelentkezés és bővebb információ:

E-mail: egyutt.megoldas@gmail.com

Telefon: + 36 30 284 4687

Szeretettel!

Kép: Rubens: Paris ítélete