Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Testedbe zárt pénzügyeid

2019.04.02

Sokan azt gondolják, hogy ha lenne sok millió forintjuk, vagy bizonyos összeggel többet keresnének, az megoldaná minden problémájukat, és végre boldogan élhetnének. A pénzhiány nem maga a probléma, mindössze egy tünet.

 „A nézőpontod teremti a valóságodat; a valóság nem teremti a nézőpontodat” Gary Douglaspenz2.jpg

 

Egy játékra invitállak, itt és most, miközben mindezt olvasod: Nézz végig a testeden. Nézd meg a kezed, lábad, alakod…, majd gondolatban nézz végig belső szerveiden. És most gondolj erősen a pénzre, a jelenlegi pénzügyeidre! Megvan? Rendben. Hol, milyen érzet van benned?

Hol éreztél bármi mást, mint a játék előtt?

Éreztél-e görcsöt? Félelmet? … vagy bármilyen intenzitást? Gondolkoztál-e azon, hogy mindezen érzetek, lehet, hogy nem is a tieid? Lehet, hogy csak átvett érzetek valakitől, vagy valamitől, ha a pénz kerül szóba?

Eszedbe jutott-e, hogy olyan mintákat hordozol magadban, amit a család, iskola, szomszéd, vagy a sarki fűszeres mondott, tett egykor, de te bevetted, s most már magadénak érzed?

artificial-fetus-bebe.jpg

Ha végignézel magadon, ha ránézel a pénzügyeidre, akkor gondolkoztál-e már azon, hogy mindez nem több és nem kevesebb, mint az eddigi választásaid összessége?

Tudod-e, hogy ezt meg is tudod változtatni? Ha például, most nyakig ülsz az adósságban, akkor te egy hatalmas teremtő vagy, akinek minden elismerésem. … és ezt komolyan is gondolom J

Lehet, hogy csak el kellene ismerned, ezt?

Lehet, hogy ha ránéznél arra, ahol most tartasz valójában, akkor ezt meg tudod változtatni?

Lehet, hogy ez nem több, mint egy választás kérdése?

Amennyiben hozzájárulás neked és választod, úgy szeretettel várlak: 

„Testedbe zárt pénzügyeid” felismerésén, oldásán  Pilisszentlászlón.

Jelentkezés és bővebb információ: egyutt.megoldas@gmail.com címen.

Szeretettel!