Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Teremtések a mindennapokban, avagy a teremtés eszközei

2020.06.19

Tegnap elmentem egy élelmiszerüzletbe.
Ránéztem a tojásra és meg is vettem.

Nem azért mert előre eldöntöttem, hogy kellene, hanem mert nagyon VÁGYOM erdei gombát enni hetek óta és elhittem, hogy ma azt fogok enni.
Annyira hittem, hogy a tojást is megvettem hozzá, tegnap.

Ma reggel kaptam, pár szépen fejlett vargányát.

... és ennyi.

"A manifesztáció titkát Jézus egy egyszerű kijelentésben fejezte ki. Ez az egyszerű állítás mindent magában foglal, amiről a manifesztációt tanító könyvek szólnak.

Ez az egyszerű mondat így hangzik: Amikor imádkozol valamiért.. 'Higgy abban, hogy máris a tiéd és akkor meg is kapod.' Fontos, hogy nem azt mondja Jézus, hogy higgy abban, hogy "majd" megkapod. A titok ebben az egyetlen állításban rejlik. Az emberek megértik ezt a kijelentést ugyan, de képtelenek hinni is abban, hogy már megkapták azt a valamit, hiszen tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy ténylegesen még nem kapták meg. Olybá tűnik, mintha arra kérnének, hogy tagadd meg a valóságot, de egyszerűen képtelen vagy tagadni azt.

Amit ez a kijelentés kíván tőled, az az, hogy már most hidd el, hogy a tied az a valami... de mégis hogyan tudnád figyelmen kívül hagyni a külső valóságodat?
Úgy, hogy teljesen összehangolódsz a Jelen Pillanat Hatalmával és mélyen önmagadba merülsz. Így amikor átérzed az Élet teljességét, ami benned van, és elválaszthatatlan a Jelen Pillanattól, akkor éppenséggel mindened megvan már.

Bármi, ami a külső valóságodban felbukkan, az csupán egy tükröződése, mindannak amit önmagadban már találtál. Ha nem tudsz összehangolódni a Jelen Pillanattal, nem számít, mit érsz el akár kemény munkával, akár manifesztációs gyakorlatokkal, nem fogsz elégedetté válni."

Eckhart Tolle

celirany.jpg

Teremtés eszközei kurzus / előadás 2020.07.04-én, Budapesten a Márvány utca 14. Fsz.5. (Felszeghy kapucsengő).

Előfeltétele: Részvétel az „Az eszköz a cél?” előadás / kurzuson, amit 2020.07.01-én Budapesten, 16:00-20:00-ig tartok.

Ha megszólított a részletekért írj az egyutt.megoldas@gmail.com címre.
Szeretettel várlak!

Kép: Internet