Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tápiószentmárton

2014.08.29

 Tápiószentmárton


Szeptember 27-én egy olyan energetikailag tiszta helyet keresünk meg, amit mindenképp ismerni kell a feltöltődni vágyóknak.

A 15 hektáron érezhető természeti erő, amely a köztudatban „energia” fogalomként ismert, az egész Kincsem Lovaspark területén megnyilvánul, beleértve annak létesítményeit (szálloda, étterem, istállók, udvar) is. Bár a jelenség központja az Attila dombon van, de amit erősségnek érzünk, (látszólag rapszodikusan, de valószínűleg egy általunk nem tudott rend szerint) intenzitásban. térben és időben állandóan változik.

Ma már köztudott., hogy minden betegség egy energiahiányos állapot következménye. Ez a sugárzás segít helyreállítani és megőrizni a testi, lelki egyensúlyt. Az egész szervezetben harmonizálja az energia áramlását, tehát nem csupán egy szervre hat, hanem az egész szervezetre.

dscf0190.jpg

Az alapvető működést segíti, öngyógyító folyamatokat indít be. Egyénenként változó, hogy kinek hány alkalom szükséges ahhoz, hogy állapotában lényeges és tartós javulás következzen be. Ritkán egy alkalom is elég, de általában a kúra szerű használat látszik szükségesnek, különösen, ha krónikus betegségekről van szó. Az eddigi tapasztalatok szerint (2000. januárjától több ezer ember) egy alkalommal legkevesebb1-2-3 órát célszerű eltölteni, ennél lehet több is és lehet folyamatos az itt tartózkodás. Ezt a szervezet jelzései szerint kell eldönteni. A kúra ritmusa is egyénenként változó, lehet naponta, kétnaponta, vagy két-három nap kihagyással jönni, ennek eldöntésében segíthet, ha megfigyeli, hogy hány napig tart a hatás. Ekkor lenne tanácsos újra jönni, hogy folyamatos legyen az energia utánpótlása, amíg nem stabilizálódik egy jobb fizikai, közérzeti és hangulati állapot. Később már lehet alkalomszerűen jönni, de ha valaki csak „feltöltődni” vagy kirándulni jön, annak sem árt a hatás, sőt a betegségek megelőzéséhez is hozzájárul.

Az első, amit érezhetünk, az energia megtapasztalása: kézen, lábon, egész testen bizsergés, csipkedés, melegség, hidegség, áramlás, szédülés, stb., se ez nem feltétele sem a hatásnak, sem a várható gyógyulásnak. Egyénileg és alkalmanként is változó lehet.

A második, ami tapasztalható, de nem szükségszerűen következik be: az első pár alkalommal, vagy azok valamelyikénél, itt vagy otthon, a meglévő betegségek tünetei felerősödhetnek (pl. vérnyomás emelkedés, szédülés, fejfájás, egyéb fájdalom), ha ezek kellemetlenné válnak, akkor célszerű attól a ponttól 20-30 méterre eltávolodni, majd a szervezet megnyugvása után vissza lehet térni. A felerősödő tünetek terápiás reakciót jelenthetnek, tehát az energia hatására a kezdődő változást jelentheti, vagy egy érzékenyebb szervezet reakcióját az energiára. Mindkettő megszűnik, ha rendszeresen jön, és közben a szervezet is ráhangolódik a hatásra.

A harmadik: változás a közérzetben. Először lehet álmosság, fáradtság, majd feltöltődött érzés, erő jelenléte az izmokban és az egész testben, izületek mozgathatóbbak, fájdalom csökkenése, megnyugvás, jobb alvás, stb.

>>> http://www.kincsemgolf.hu/attiladomb.htm

Program:
Indulás 8 óra.
Érkezés, jegyvásárlás (A park 1.000.- Ft / fő ellenében látogatható.)
10,30 Nyitó energiakör, engedélykérés

11 óra vezetett elrévülés

12 –óra ebéd. Ez hozható, de a helyszínen is van étterem. Amennyiben erre van igény, úgy kérem előre jelezni, hogy megrendelhessük. A jelzésben azt is fell kell tűntetni, hogy vegetáriánus ebédet kérsz-e?
13,30 séta révülés

15 óra megbeszélés, összegzés

Utána záró kör és indulás haza

Kalkulálhatóan 16-16,30 körül indulunk vissza. 

Aki autóval jön, kérem jelezze, a telekocsi akció miatt.

Belépőjegy: 1.000.- Ft/fő

Autó hozzájárulás (pályadíj + benzin) 1.000.- FT / fő
Részvételi díj 10.000,. Ft / fő

Ebéd igény esetén még egyeztetni kell az étteremmel.

Jelentkezés:
egyutt.megoldas@gmail.com email címen, legkésőbb szeptember 21-ig.

Mindenkit sok szeretettel várunk!