Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szófűzés, 2018.11.08—án est 18 órai kezdettel.

2018.11.02

Amikor gyöngyfűzésről beszélünk, mindenki tudja, hogy olyan tevékenységről van szó, amikor színes gömböcskéket, vagy más alakokat egymás mellé fűzünk egy szálon. Elkészültekor ezt ékszerként viseljük.

A gyöngyöket olyan alkalmakkor hordják – általában a hölgyek – ami számukra különleges, valamilyen okból.

Lehet, hogy minden napjainkat is érdemes ünnepként megélnünk? Milyen olyan eszköz áll a rendelkezésünkre, ami a minden napjainkat is ünneppé varázsolja?

Ezek a szavak.

Szavak, melyeket lassan elfeledünk az egy táguló virtuális világban. Beszélgetni, találkozni a szó legigazabb értelmében. Egymás mellett ülve a másikra figyelve, teljes és odaadó figyelemmel.

Különleges estére hívlak!

Ezen a különleges, varázslatos estén a szavak és a zene világába kukkantunk be. Mi is valójában a zene? A zene a hangok és a csend érzelmeket kiváltó elrendezése, érzelmeket, indulatokat kelt és gondolatokat ébreszt.

Zene a természet hangjai, de bizonyosan az emberi beszéd is.

tibor.jpg

Ezen az egyedülálló, különleges hangulatú estén, nagyon kedves barátom Farkas Tibor, gitáros-énekmondó, (a gyerekeknek csak Igrictibi:-) a több, mint 30 éve működő Igricek együttes vezetője néhány, a hangulathoz illő zenés verssel segít megérteni a szó-zene-fűzés csodálatos világát.

Beszélgetős, zenélős, meditálós, magadba nézős pár órát tölthetünk együtt, amennyiben hozzájárulás az életedhez. Sok szeretettel várunk Pilisszentlászlón jázminteát kortyolgatva a búbos kemence mellett, ezen a gyertyafényes, egyedi estén.

Jelentkezés az egyutt.megoldas@gmail.com e-mail címen.

Az estéhez hozzájárulás 3.000.- Ft / fő.
Szeretettel! http://www.youtube.com/watch?v=kikO5aYDPnw