Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Start

2014.07.17

 "Az év egyik legfontosabb hatása jött el a mai nappal: a Jupiter bolygó az Oroszlán csillagjegybe lépett. Nagyon szeretem a Jupiter bolygót. A klasszikus források a ’Nagy Jótevőként’ hivatkoznak rá, ami alapvetően pontos jellemzés, de megtalálható benne a régi idők romantikája. 

Jómagam szeretek úgy tekinteni rá inkább, mint egy katalizátorra, tőkebevitelre, robbanószerkezetre. 

Ahol a Jupiter van, ott a dolgok beindulnak ezerrel. 

Mint amikor egy gázfröccsöt kap az autó; fontos ezért tehát, hogy merre állt az autó orra éppen, hogyha nagyon megindul, akkor rendesen ki tudjon lőni, és ne az út szélén a szántásban landoljon. Még onnan is ki lehet hozni persze, de ha már az úton van az elejétől fogva, az az igazi! "

Az elmúlt 5-7 hétben azon dolgoztunk együtt, hogy ezt az időszakot előkészítsük.
Most indulunk... 3...2...1... ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS 
S T A R T ! ! 
start.png


Augusztus végéig, minden egyes alkalmunk arról fog szólni, hogy minden egyes embernek, aki nem rest az alkalmakon rész
t venni... azt a bizonyos "szekeret" irányba állítsuk és induljon az álmok, vágyak, kiteljesedések, felemelkedések sorozata!
07.18-án találkozunk az "Én az Univerzumban" csoport tagjaival. (Aki kedvet kapott rá, még jöhet a maradék 9 alkalomra, a csoport döntése értelmében.) Két hetente péntekenként.

Szerdánként az "EGY-ütt LÉT" alkalmain át-, és megéljük a JELen-LÉT minden aspektusát.

Legközelebb 07.27-én MAG-oldási alkalom, ahol csoportmunkában láthatjuk meg az eddig akadályozó, gátló tényezőket. Ezeket oldjuk, majd harmonizáljuk. Visszajelzések alapján, itt azonnali eredmények születnek, amik tartósak is, ha gondolataiddal nem teremted újra az eredeti blokkot.

Izgalmas időszak jön, amiben mindenki, aki komolyan foglalkozik a fejlődésével, megtalálhatja azt a módot, hogy fejlődhessen, megoldhasson elindulhasson.

Minden alkalomra TÉGED is sok szeretettel várlak! :)

 

Bejelentkezés: egyutt.megoldas@gmail.com