Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mondd! Te mit választasz?

2019.04.12

Amit észreveszel valakiben, legyen az bármilyen tulajdonsága, az benned is benned van.

Az engem felkeresők gyakran hallják tőlem azt a példát, hogy: Ha megkérlek rá, hogy vegyél nekem egy kiló epret a piacon, de te még soha nem láttál, nem hallottál róla, nem kérdezheted meg, hogy melyik gyümölcs az, és sehova nincs kiírva sem, akkor mekkora az esélye annak, hogy epret fogsz vásárolni a temérdek gyümölcs, zöldség körül, amit a piacon árulnak?

Ami nincs benned, az nem hat rád.sivatagi-beavatas2.jpg

Van ennek egy nagyon szemléletes története:

Létezik egy olyan „beavatás”, amikor meghívnak a világ sok tájáról tudatosult embereket. Kiviszik a sivatagba. Itt több napon keresztül különféle önfegyelmezési/ megbocsájtási gyakorlaton kell keresztülmenniük, ami felkészíti őket a végső „megmérettetésre”. Majd az utolsó napon a mester egy olyan poharat nyújt át a résztvevőknek, amiben méreg van. Gyorsan ható, hatalmas erejű. Amennyiben a jelöltekben már nincs méreg, düh, harag, akkor a méreg nem hat rá, ha megisszák. (Ezzel nem arra biztatlak, hogy holnaptól ciánt egyél!!) Amennyiben még, ha csak kicsiny méreg is van a beavatandóban, akkor, ha megissza, a mérget meghal.

Vannak, akik túlélik, hisz visszajönnek, és minderről beszámolnak. De vajon akik nem, azok min buknak el nagytöbbségben? Hiszen a felkészülési idő alatt megbocsátanak minden élőnek. Megbocsátanak minden halottnak, rokonnak, szomszédnak…stb. S végül, utolsó felkészítési folyamat, hogy:

Bocsáss meg Önmagadnak!

S a mester beszámolója szerint, sokaknak ez okozza halálát. A meg nem bocsájtás önmaguknak.

Sokáig úgy éltem, hogy vádoltam magam a megtett és meg nem tett dolgaim miatt. Vádoltam és büntettem magam az elmondott és el nem mondott gondolataim miatt. Mikor megértettem, hogy a legnagyobbat azzal árthatom önmagamnak és a Világnak, ha önmagam ostorozom, lelkiismeret furdalásom van vélt vagy valós elkövetések miatt.sivatagi-beavatas3.jpg

Ma már tudom, hogy minden „csak” választás kérdése. Egykor is az volt, most is az. Ma már tudom, hogy nem belemenni kell az önbántalmazásba legyen az lelki, vagy testi, hanem mást választani, amennyiben az, ami oda vitt, hogy nem tetszik a jelenben.

Választani bármikor lehet.

Választani annyi, mint egy új célirányt kitűzni akár egészségügyi, társkapcsolati vagy pénzügyi vonalon…stb.

Hű társad ebben az életedben a test, amibe születtél. Nézz végig magadon, s lásd meg az eddigi választásaidat!

Nem tetszik, amit látsz?

Válassz mást!

Csak válassz!

Amennyiben azt választod, hogy a kezdeti lépésekhez, vagy megakadásokhoz szeretnél segítséget, keress meg akár e-mailben, akár telefonon tudunk időpontot egyeztetni.

Szeretettel várlak!

Email: egyutt.megoldas@gmail.com

Telefon: + 36 30 284 4687