Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mellékhatások nélkül

2022.05.12

 

Sokan olttatták be magukat.

Van, aki félelemből, van, aki kényszerből, ami szintén félelem, hiszen pl. a munkahely elvesztésének félelméből ered.

Van, akinél már jelentkeztek a mellékhatások, van, akinél még nem.
Még csak véletlenül sem riogatásnak szánom az írásom.
Egyszerűen csak, ha valamit tudok, ismerek és tudom az ellenlépését, akkor meglépem azt, vagyis, ha tudom, hogy ahova léptem ott szakadék van, de van egy létra, amivel kimászhatok a szakadékból, akkor nyilván használni fogom a létrát.

Együttlétünk célja, hogy felszabadítson, beindítson képességeket a testeddel és eltörölje azokat a módosításokat, amiket ráerőltettünk, amik korlátozzák.

A test és az immunrendszer alapvetően jól működik, ha nem rongáljuk elszúrt választásokkal, életmóddal.

Egyre több jelzés jön arról, hogy sajnos rengeteg mellékhatás jött elő az oltásokkal kapcsolatban rövidtávon és a hosszútávról még nem is tudunk.

Az RNS minden módosításának elpusztítása és megsemmisítése, amelyet arra terveztek, hogy kontrolláljon, mesterségesen észleljen vagy uralkodjon rajtad, és megsemmisítse az érzékelési valóságodat, hogy elkerüld azt a forgalmat, amely átalakítaná a valóságot. Akár más, nem az oltásokból eredő forrású dolgok is feloldódhatnak.

S bár tudjuk, hogy nem kell mindenkit megmenteni én mégis felajánlom a lehetőségét, hogy mindenkinek, aki választja megmutatom azt a módszert, amivel könnyedén ki lehet vezetni az oltást.
Mestereim iránymutatása alapján 10-15 alakom kell, hogy a feloldás végleges legyen, így türelem és kitartás kell hozzá, de működik és jól működik.

Amennyiben van olyan ember a környezetedben, aki megkapta az oltást és szeretnéd megsemmisíteni annak ártó hatásait, hogy a mellékhatásait ne „élvezze” szeretettel várlak a módszer elsajátításához.

Időpont a módszer elsajátításához:
június 11.
Helyszín a jelentkezők számától függően Budapesten, vagy Pilisszentlászlón, illetve vidéken bárhol, ahol megszervezitek.

Amennyiben te nem szeretnéd alkalmazni másoknál a módszert, de szeretnéd az megtapasztalni ennek a konzultációnak hatását:

Időpont: Egyéni megbeszélés alapján.
Helyszín: megbeszélés szerint.

Amennyiben írásom felkeltette érdeklődésed, kérlek jelentkezz az egyutt.megoldas@gmail.com címen.

Szeretettel várlak!heart

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

babbolo@gmail.com

(Baboolo, 2022.06.23 13:47)

Fantasztikus!