Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Médiumi oldás- gyógyítás (egyéni oldásokra lehetőség)

2019.06.11

Július 20.-án (szombaton) 10-18 óráig

Médiumi oldás- gyógyítás (egyéni oldásokra lehetőség)

Ahhoz, hogy csodákat tudjunk teremteni életünkben, a félelmeket el kéne tudni engedni. Azonban ez azért nehéz, mert egy idő után ezek a félelmek is elementálokként (gondolati forma) működnek. Ha már elég sokat féltünk és erős a félelmünk, gyakorlatilag át tudják venni az irányítást és az uralmat az életünk és döntéseink felett. Ők főleg a gondolati mezőben találhatóak és az elméből születnek. Ahhoz, hogy eltávolítsuk őket, erős szándékra van szükség. Megérezve azt, hogy hova vannak ők bekötve.

Gyógyító médiumként abban is tudok neked segíteni, hogy mindezeket az elementálokat eltávolítsuk és meg tud hozni saját döntéseidet, egy új életet tudj kezdeni, beindítva életed azon területeit, amik eddig blokkolva voltak.csakrak-es-a-reinkarnacio-112209.jpg

Mi az, amit még adni tudok neked: Az energiám erőteljes változást indítanak be benned, egy fajta faltörés, döntés történik, ami lebontja a benned lévő gátakat. Ahhoz, hogy kívül változni tudjon az életed, először belül kell megtörténni a változásnak. A tisztítások mélyre hatnak, mind a jelen élet, generációs blokkjait oldja, mind előző életeket. Minden rajtad áll, hogy te mit vagy hajlandó befogadni, lelked mit hajlandó elengedni. Ennek megfelelően történnek a változások is benned és az életedben. Akár önbizalom, negatív énkép, bőség, egészség, szerelem témában vagy elakadva. Mindent te teremtettél, azonban, amit teremtettél azt le is tudod rombolni és újat építeni helyette. Ebben tudok segíteni neked. Egy erőteljes belső változás elindításával bemozgatni életed azon területeit, amik eddig álltak, le voltak fojtva. Ahogy elkezdesz belül egyre jobban megnyílni az élet, a csodák a Univerzum ajándékai felé, úgy fogsz egyre jobban kiteljesedni. Ebben tudok segíteni neked.

Részletek:

https://www.mudrazia.hu/mediumi-gyogyitas/

Reggel 10-től lehet jelentkezni, maximum 5 embert tudok fogadni.  

Jelentkezés és emaliben: mudrazia@gmail.com,  vagy az egyutt.megoldas@gmail.com

Helyszín: Pilisszentlászló,

Namaste Zia
Évi