Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mai NL margójára

2022.05.06

Amikor meghirdettem a Női Létben sorozatot (NL), azt gondoltam olyan hozzájárulás lehet nőknek ezek az alkalmak, ami a maga nemében egyedülálló.
Ez mára többszörösen beigazolódott.heart
Végig haladunk a gyermeklány, lány, nő, asszony, anya, nagyanyai minőségeken.
Megnézzük az elakadásokat, blokkokat, gátakat. Felszabadítjuk az elakadásokat, hogy összevonjuk minden életciklus erejét, ami támogat bennünket.

osero.jpg

Amikor már azt hiszed, hogy gyermeklányként minden oldottál, minden gátat megugrottál, minden akadályon túl vagy, akkor tárulnak fel azok a nagyon mélyen elfojtott, sok esetben generációkból hozott traumák, amik azt teszik lehetővé, hogy újra gondold az eddigi nézőpontjaid.

Amikor olyan generációs erőt kapsz, ami mindig is veled volt, tiéd volt, de eddig holttérben lévén, nem láthattál rá, nem érezhetted át teljességében, de egy-egy blokk oldása során felszabadul és így már lehetőséged van összességében is el-, és befogadni a szeretetet, ami őseidtől árad feléd, akkor olyan hatalom bírtokába jutsz, ami nem mérhető számokkal és tér-időben, mert téren és időn túli.

Minden alakalommal, amikor azt látom a résztvevőknél, hogy meg- és felszabadul bennük egy-egy ősi erő, akkor hihetetlenül hálás vagyok, hogy a hivatásom lehetővé teszi, hogy mindezt testközelből nézhessem végig, élhessem át.

Köszönöm!heart

Kép: Printest