Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MAG-oldás 2019.08.03.

2019.07.23

Szeretettel invitállak arra a lehetőségre, hogy a benned levő blokkok ki-, megoldódjanak!

Mi a MAG-oldás?

Legegyszerűbben úgy tudom megfogalmazni, hogy egy hétköznapi példát veszek alapul.

Nézzük például a mogyorót.

Ez a bokron termő, csonthéjas finomság megmutatja nekünk azt amit csinálunk.
Maga a bokor is gyönyörűséges, egy-egy kifejlett példánya hatalmasra tud megnőni, millió ága, levele, hajtása van.

Ugyan úgy, ahogy a családunknak, tágabb értelemben, országunknak, földrészünknek, Naprendszerünknek vagy világunknak is, amit számos kisbolygó, nagybolygó, csillagok és csillag rendszerek, üstökösök és fekete lyukak tesznek egésszé.

Szeretve tisztelt példaképem, Dr Szent-Györgyi Albert professzor úrtól idézve: „Tökéletesen mindegy, hogy kintről befelé, vagy bentről kifelé indulsz el a kutatásban, ugyan oda fogsz eljutni.”

mag2.jpg

Vagyis: Lehetsz planetológus, aki a bolygók kutatását végzi, vagy atomfizikus, aki a maghasadást tanulmányozza a végeredményed a legbelső MAG-hoz fog vezetni.

Visszatérvén a mi „egyszerű” mogyoróbokrunkhoz, azt látjuk, hogy egy csodálatosan zöldülő növény, fantasztikus ízű eledelt ad számunkra.  De addig, míg ez az eledel ehetővé válik, nagyon sok tennivalója van a jó kertésznek.
El kell, vesse a magot (más példát itt nem említve), a növény kikel, amit gondozni kell. Meg kell óvni a kórokozóktól, meg kell védeni a kártevőktől, gyomtalanítani kell, öntözni….stb.
Majd, amikor eléri a termőképességét, és elkezdhetjük szüretelni, akkor a puha, majd csonthéjas buroktól meg kell szabadítani, míg elérünk az ehető, legbelső MAG-hoz.

Amikor egy mag az erdő szélén hullik el, akkor is kikel (nagy valószínűséggel). Ott is felnő, jó esetben ott is termővé válik. Ezt is lehetőségünk van szüretelni, de addig míg ennek a bokornak az ehető, legbelső MAG-jához jutunk, itt is el kell távolítani a héjakat.

Amikor MAG-oldásokat végzünk, akkor, mint egy éhes, kis mókus, mi is a héjakat távolítjuk el. Lebontjuk a legkülönfélébb gátakat, átalakítjuk az érzelmi blokkokat, hogy az tiszta legbelső MAG maradjon egy szabad, élet igenlő és boldogsággal teli élethez.


Ezt a folyamtatot segíti minden résztvevő, aki egyfajta dráma játékkal mutatja meg – mint egy színházi darabban, ahol Te vagy a főszereplő, Te vagy a rendező és Te vagy az operatőr is -, hogy hol is van az a blokk, ami akadályozza a kiteljesedést.

Technikája: Családi energia rendszert ötvöztem a dráma és TEK kineziológiával, csipetnyi coachingot adtam hozzá és elhoztam neked is, hogy minden célodat úgy tudd megvalósítani, hogy az ne egy sínus görbe szerinti, ide-oda csapódás legyen, valamiféle külső erőktől, hanem a TE, saját magad által meghatározott és boldog, pozitív élet.

Legyen az egészség, pénzügyek, társválasztás, női-férfi erő, gyermek …stb ami a jelenlegi harmónia megbomlást okozza, pár alkalom után mind ez garantáltan megoldódik és a helyére kerül.

Erre várunk Téged is, sok szeretettel akár állítóként, akár segítőként jössz ! :)

Jelentkezés: 2019.08.02-ig.
egyutt.megoldas@gmail.com