Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MAG-oldás 2018.10.20.

2018.10.03

Kedvesek!

 
Hosszas csend után ismét a szolgálatotokban.
Elmúlt 2-3 évben rengeteget tanulva, új módszer együtteseket kidolgozva, megújult energiákkal várlak benneteket, egy fantasztikus környezetben, a pilisi hegyek közt.
 
Aki szeretne részt venni az alkalmon, állítóknak: 10.000.- FT, segítőknek 5.000.- Ft ellenében megteheti.
Kérem jöveteli szándékod 2018.10.15-ig e-mailben jelezd, mert maximum 10 fővel tudunk együtt dolgozni a hely szűkössége miatt.
 
A hely lefoglalása előre utalással történik, 3.000.- Ft ellenében. Bankszámla számot a jelentkezési e-mailed után válaszban fogsz kapni.

Mi is a MAG-oldás?

A múlt és jövő a jelenben történik... ha a jelenben dolgozunk, a megélés minőségét változtatjuk... a családi minták kapcsán is így van ez...
Őseink életeseménye
i bekerülnek egy közös energiatérbe, melyet morfogenetikus mezőként ismer a tudomány. Ebben a mezőben lévő információk hatással vannak az egyén életére is, hiszen tapasztalataink folyamán sokszor mi is visszaigazoljuk magunknak ezek "hitelességét". Az egyéni problémák okai sokszor a családi mintákban gyökereznek.
 
Miről szól ez a módszer?
A MAG-oldás  olyan támogató folyamat, amely képes rejtett dinamikákat és erőforrásokat feltárni és mozgósítani , megoldásokat mutatni bármely viszonyrendszer belső témáinak, feszültségeinek megoldására ­­­­­- legyenek azok személyes, szakmai vagy szervezeti kérdések.
Az állítással/oldással olyan lélekszintű folyamatokhoz juthatunk hozzá, amelyek hatásáról sejtésünk sincs, és amelyek befolyásolják az egész életünk és vállalkozásunk alakulását. Ha erre rálátunk és megértjük az már gyógyító hatású. Egyben a megoldás felé vezető út is megmutatkozik. Az oldás hatására elindulnak a lélekben az átrendeződési folyamatok, amelyek segítik a régi, sokszor átvett minták elengedését és a saját , életerős mintáinknak a kialakítását.
Ez a munkamódszer kifejezetten hatékony,  mikor a probléma eredete nem világos, a változásra irányuló korábbi erőfeszítések nem vezettek tartós eredményre vagy amikor az egyén, a csoport vagy egy egész szervezet úgy érzi, hogy erőfeszítései véglegesen megfeneklettek.
 
Kinek segíthet a MAG-oldás?
Annak aki szeretne rálátna arra, milyen rejtett családi dinamikák befolyásolják személyes, párkapcsolati, családi életének, gyermeke magatartásának alakulását és nehézségeit, úgy hogy egy időben oldásra kerüljenek ezek.
Továbbá aki eddig meg nem élt belső erőt szeretne felfedezni a gyökereihez való kapcsolódása révén.
 
Kinek segíthet a szervezet-oldás?
Személyeknek, vállalkozóknak, szervezeteknek.
Személyeknek, többek között ha a pénzhez való viszonyukban folyamatosan visszatérő problémák merülnek fel és ezek mögött megbúvó rejtett rendszer-dinamikákat szeretné feltárni és oldani;  ha gyermekei iskolaváltás előtt állnak és szeretne rálátni melyik iskola támogatná legjobban gyermeke fejlődését; ha több választási lehetőség között nem tudja melyik hozná meg az áhított eredményt; életstratégiai kérdésekben tisztábban szeretne látni.
Vállalkozóknak és szervezeteknek, ha azok működésében visszatérő elakadások vannak, amelyeket többszöri orvoslás után sem tudott a vállalkozás/szervezet megoldani. Például a módszer választ adhat hogyan lehet továbblépni egy megrekedt szituációból, hogyan lehet megoldani a menedzsmentben fellépő konfliktust, melyik stratégiai alternatíva hozná meg a tartós eredményt,  stb.
A szervezet-oldás egyben hatékony döntés-előkészítő módszer is 
A módszerrel modellezhetőek a döntés lehetséges következményei. Legyen az egy projekt bevezetésével, kampány elindításával, termék bevezetésével, szervezet átalakításával kapcsolatos döntés.
 

Szeretettel

Kép: Internet