Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Könyvbemutató és előadás

2014.11.08

Szeretettel hívlak 2014. 11.20-án, 18 órára a MagNet ház, Rekettye termébe.
(1062 Budapest,  Andrássy út 98.)
Benjamin Creme: Az időtlen bölcsesség tanai c. könyv bemutatója lesz.

Ez a könyv bevezetésként szolgál ahhoz a hatalmas bölcsességhez, amely kezdettől fogva minden spirituális irányzat alapját alkotja.

Ha az emberek felfedezik majd a közös forrást, amelyből minden vallási irányzat fakad, meg fogják érteni, hogy mindannyiunkat a szellemi testvériség köt össze, és valamennyien az Atya gyermekei vagyunk, még ha a mindenkori hagyományok, más és más néven nevezik is Őt.

Az időtlen bölcsesség tanai, általános érvényű ezoterikus tanok: nem vallási, nem filozófiai, és nem tudományos, de mégis bizonyos értelemben mindháromnak része.

Hisz az ezotériát az evolúciós folyamat filozófiájának is nevezhetjük, amely a természet és az emberiség fejlődése és a tudat evolúciójára ad magyarázatot.

Az időtlen bölcsesség tanai olyan régiek, mint maga az emberiség. Olyan emberek csoportja által közvetített tanok, akik már maguk mögött hagyták a pusztán emberi szintet és felemelkedtek a következő síkara, a szellem birodalmába. Ők a bölcsesség mesterei és az együttérzés urai. Olyan nők és férfiak, mint mi, de a tudatukat már kiterjesztették a szellem síkjára és segítik az emberiség fejlődését. Időről időre továbbadják a már felismert tanaik egy-egy részét, mindig azt, ami az adott fejlődési szintünknek megfelelően be tudunk fogadni és hasznunkra is válik.

A könyvet bemutatja: Eva Gostoni http://www.gostoni.ch/index.php?id=magyar , Svájcból 

Aki nem mellesleg a nagynéném, és mert egy évben maximum kétszer jön Magyarországra, így a másnap november 21-én, pénteken 18 órakor kezdődő meditációs előadására is hívlak, ami a Hotel Flamenco - térkép lesz.

A könyvbemutató ingyenes.
A másnapi előadás felnőtteknek 2.500.- / fő

Diákoknak és nyugdíjasoknak: 1.250.- Ft/fő
Share International Magazin