Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kikeleti Mag TudorTM

2021.02.03

A MAG tudás mindenkiben benne van.

Hogy épp nem érzed, vagy nem érted, hogy mi az, ami történik veled mostanában, vagy mi az, ami feszít, készül felébredni, ennek oka, hogy hosszú időn át fojtottad el, hagytad pihenni, nem voltál hajlandó tudomásul venni azt az erőt, ami benned van.

Egy hosszabb lélegzetű ébresztésre kaptam hívást, de ennek van egy, két napos kezdete, amit április 10-én, szombaton tartunk meg, 10 órai kezdettel, Budapesten I., Márvány utca 14. Fsz. 5. A következő nap vagy vasárnap (április 11.) vagy az általatok is elfogadott időpontba lesz.
Erre lehetőséged van jelentkezni Nálam a egyutt.megoldas@gmail.com , vagy Marcsinál a felszeghi.mariann@gmail.com  címen.

eletfa_kep.jpg

A két nap elsősorban gyakorlat központú.
Minden jelentkezőnek lehetősége van elsajátítani, felébreszteni, megtapasztalni és innentől kezdve alkalmazni tenmagán és mindenki máson, aki kéri azt az erőt, ami minden MAG-yar sajátja.
Hogy miért jobb ezt közösen megélni, felébreszteni?
Mert az az erőtér, ami egy ilyen alkalmon, ezen a műhelymunkán létrejön egy olyan központosított egység erő, ami mással nem pótolható. Máshol nem érezhető, nem tapasztalható. Ez az EGY-ség erő.

Eleink olyan gyakorlatokkal tudták a teljes harmóniát elérni tenmagukban és az azt kérőkben, amikre most ránézünk, megtapasztaljunk magunkon épp úgy, mint társainkon, tehát azt, hogy milyen ezt kapni, illetve milyen ezt adni másoknak.

A testi – lelki – szellemi teljesség elérésének számos eszköze volt és van a mai napig is, így a teljesség igénye nélkül egy-két eszköz:

  • tánc
  • szó mágia (rá olvasás)
  • testérintés (kézrátét)
  • érintés nélküli kapcsolat  … stb.

Mindezt a gyakorlati alkalmazásban is megnézheted, megtapasztalhatod, amennyiben írásom megszólított.

Szeretettel várunk!

Kép:Életfa - Internet