Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Június 21. = Nyári Napforduló

2014.06.04

 Szent Iván-nap, Szent Iván-éj, Keresztelő Szent János napja, "virágos" Szent János napja, nyári napforduló, Alban Hefin (druida), Alban Heruin

("A Part Fénye": a "Föld Fénye" és a "Víz Fénye" - azaz a két napforduló közti ünnep), verbéna-ünnep (spanyol), Tölgyünnep (kelta)

 

dscf0523.jpg

Minden nép hagyományvilágában, az egyik legfontosabb ünnep. Ilyenkor megnyílnak a világok közti kapuk és átjönnek világunkba a Tündérek.

Ezen a napon ellenkezőjére fordulnak a dolgok a dolgok. Ez a kívánságok teljesítésének napja.

Érdemes ekkor leltárt készíteni az elmúlt egy évről is. Minden, amit megtettél, vagy nem, most elengedhető, megváltoztatható. Minden, amit megtenni kívánsz a következő évben sokkal tisztábban, letisztultabban mutatkozik meg.
A nap (napok 21.-24. között, naptárreformok okán) virága a vörös rózsa.
Ilyenkor lobban fel a szent tűz is, amit tölgyfából kell, megrakjunk.

Ha szeretnél megszabadulni a haragodtól, az aggodalmaidtól vagy a fájdalmaidtól, ezeket írd fel egy-egy papírszeletre, és égesd el őket Szent Iván előestéjén. Miközben elégnek a papírdarabok, vizualizáld magadban, hogy a gondjaid, aggodalmaid és félelmeid is elégnek. Ugyanígy elégetheted a körülötted lévő összes akadályt és negatív helyzetet is Szent Iván előestéjén, így megtisztíthatod az életedet minden nehézségtől és kellemetlenségtől.

Június 21-én szombaton, mi is megünnepeljük a nyári napfordulót, a tűz ünnepét.

A Rózsa ünnepét.
Déli 1 órakor kezdődő meditáció, amelyben minden dimenzióban értünk a földi emberek felemelkedéséért lesz, mi is csatlakozunk.

Ekkor törnek fel végre a kollektív tudattalanból a női energiaminőségek.
Aktiválódnak a „Tűz Őrei”.

Részletes tájékoztatásért az: egyutt.megoldas@gmail.com email címen keress meg.
Téged is sok szeretettel várlak!