Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Június 13.

2014.06.05

 3 in 1 mondaná a bölcs latin :)

1. tízmilliószoros nap

2. telihold

3. péntek 13.

 

Mit jelentenek ezek a számok, lehetőségek?

Telihold idején a Föld kerül a Nap és a Hold közé és a felénk eső oldalt éri a napsugár, így a holdkorong teljessé válik. Telihold az első negyed után egy hét múlva következik be, ilyenkor teljes egészében látjuk a Holdat az égbolton. Teliholdkor legintenzívebb a Hold energiája, hatással van az emberekre és más élőlényekre egyaránt, ekkor érzékenyebbek ingerültebbek vagyunk.

Ilyenkor az embereken eluralkodik az ingerlékenység, agresszió, szenvedély és szinte ösztönösen cselekszünk. Legtöbben ilyenkor alvászavarokkal küszködünk. Telihold idején romboló jellegű spirituális munkát érdemes végezni.

Ide tartoznak pl.: kötő és oldó, rontásokkal kapcsolatos dolgok/levétel/, megszüntetés és megsemmisítése valamely dolognak.

Ezt destruktív mágiának nevezzük. A telihold a legszebb és a leglátványosabb mindközül. Talán pont a szépsége miatt ilyenkor az ember fokozottan érzékeny mindenre, könnyen elfeledkezünk magunkról, akár túlérzékennyé is válhatunk. Szeszélyesség, figyeleméhség jellemző ilyenkor az emberre; pontosan ezért különösen figyelni kell arra, mit mondunk. Olyan dolgok csúszhatnak ki a szánkon, amit normális állapotunkban semmiképp nem mondanánk ki, sőt inkább mélyen hallgatunk róla. Könnyen felszínre törhetnek eddig elnyomott érzéseink, sérelmeink. Ez nem minden esetben probléma, ha kijön, de a telihold elteltével kellemetlen érzést válthat ki az emberből.

dscf0496.jpg

Teliholdkor a testnek üdítő mindenfajta mozgás, testedzés; érdemes ilyenkor kimenni, kocogni, vagy egyéb sportot űzni napi szinten. Gyümölcsfogyasztás esetén a kilók pillanatok alatt képesek eltűnni, a zsírpárnák hamar felszívódnak egy kis rádolgozással. (V.K. nyomán)

 

Tízmilliószoros nap

E napokon arra gondolj, figyelj, amit teremteni szeretnél az életedben! Légy tudatos a gondolataiddal, érzelmeiddel! Amire figyelmedet irányítod, azt fogod megteremteni, és elementáris erővel...

 

Minél nagyobb tömegek gondolják, mondják, teszik ugyanazt, annál nagyobb erővel hat, mert ahová irányul a figyelem, oda megy az energia, és minél nagyobb energiát kap valami, annál hamarabb "teremtődik meg". Ez igaz a tízmilliószoros napokra is.

* Reggelt, amikor felkelsz első utad a tükörhöz, vezessen. Mosolyogj bele és mondd el MAG-adnak, hogy szép vagy. A Világ szép és tökéletes. (Nem baj, ha ez szokásoddá is válik.)

* Tégy jót másokkal.
* Adj valamit olyan embernek, aki rászorul. Mindig van szegényebb nálad.

* Adj hálát mindazért, ami van.


13. péntek
Régebben ezt boszorkányok ( = nagy tudású) napjának hívták. Okkal.
Ilyenkor olyan erők kerülnek felszínre, amik nagymértékben járulhatnak hozzá ahhoz, hogy tisztázd MAG-addal azt, valójában ki is vagy?
Merre tartsz?
Mi az utad?
Mi a szívbéli vágyad?
Megteheted ezt más napokon is, de 13-án, ehhez hozzásegítenek a nap energiái.

Tehát három olyan lehetőség van JÚNIUS 13-án (pénteken) egyszerre, ami nagyon nagy lépést segít megtenni önMAGad, és így a Föld felemelkedése felé.
Ezt a napot mi két egymást követő találkozással ünnepeljük.

Délelőtt 10-től MAG-oldást tartunk, minden olyan problémát, ami most nehéz, amit szeretnél megoldani, de egyedül nem megy, amin szeretnél túljutni, de bátortalan vagy az első lépésekben, ami gátol abban, hogy teljes, elégedett, boldog életet élj meg és megtapasztald a VAN állapotát MAG-addal hozhatsz.

Délután 6-tól (18 óra), egy olyan esten vehetsz részt, ahol a jelenlevő energiákkal kapcsolódva, önMAGunk felé haladva az EGY-ség állapotába érünk.

Tehát EGY-ség szerre hívlak.

Jelentkezhetsz egyik, vagy másikra is külön-külön. De szeretettel várlak mindkettőn is.
Jelentkezés és részletes információ: egyutt.megoldas@gmail.com email címen.

Áldott, szép napot!

Gayva