Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gólemeink

2018.11.26

Mi is az a gólem? Tulajdonképpen egy agyagtömegről van szó. A hagyományok szerint, a beavatás előtt állót bezárják egy kalibába egy adag agyaggal. Feladata, hogy formázzon az agyagból egy ember alakot, keltse életre, majd ölje meg.

A gólem a beavatandó energiájától kel életre. Megsemmisíteni csak úgy lehet, ha ezt az energiát elvonja tőle.

S vajon, milyen módon lehetséges ez?

Egy vezető beosztású kliensemmel beszélgettünk a pénzről. Pontosabban az ő pénzügyeiről. Nem volt sem egyszerű, sem könnyű beszélgetés az ő részéről.

Hamarabb tudtam, mert párkapcsolati problémáit, kilengéseit, mint hogy pénzügyeiről beszélt volna, holott ebben a témában keresett meg.

Egész pontosan azzal keresett meg, hogy miként lehetséges az, hogy bár jelentős havi jövedelemmel rendelkezik, mégis amikor egy szintig eljut, onnan nem tud továbblépni?

penz.jpg

Sorozatos kérdéssekket tettem fel neki, egyfajta coachingot alkalmaztam, mikor is kiderült számára is, hogy a pénzt ő egyfajta gólemként éli meg. Felépíti, élteti, de megsemmisíteni már képtelen.

S valóban meg kell semmisíteni ezt az energiát? Megsemmisíteni vagy átminősíteni?

Gólemként ural a pénz? Benne minden vágyaddal, vagy félelmeddel? Az elvesztésének félelmétől?

A hiány félelmétől?

S vajon csak a pénz gólemei vannak bennünk?

Ha úgy érzed, hogy van a témában tanulni valód? Ha szeretnél olyan információkat kapni, ami segíti a félelmeid felismerését, gólemeid lebontását, akkor téged is szeretettel várlak Pilisszentlászlón,

2018. december 1-én 10 órai kezdettel.

Bővebb információ és jelentkezés: egyutt.megoldas@gmail.com e-mail címen.

Szeretettel!

Kép: Internet