Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Globális ACCESS BARS® 2019.04.23. 19 órától

2019.04.18

Globális ACCESS BARS®

Fantasztikus lehetőség a kipróbálásra és cserére 2019.04. 23. 19 órától, amire eddig 100 ország, így Magyarország is bejelentkezett.

Az országban helyet adunk – eddig - Sopronban és Pilisszentlászlón. 
A nemzetközi csapathoz online csatlakozunk, miközben futtatjuk a Barjainkat és akusztikus hullámainkat (mely ajándék Csillától és Roccotól).

 

“A BAR-jaid futtatása által, elkezdesz jobban jelen lenni az életedben, és a múlt nem vetül rá többé a jövőre, ahogy eddig. A BAR-jaid futtatása által konkrétan megváltoztatod a valószínűségeket, jövőbeli lehetőségekre!” – Gary Douglas

global-access.jpgFeloldja a blokkjaidat, önkorlátozó hiedelmeidet, fix nézőpontjaidat, segíti az elengedést. Kapukat nyit egy könnyedebb létezésre, lehetőségeket nyit számodra, segít elismerni a képességeidet. Megnyit a befogadásra, ellazítja az agyhullámokat, ami által több lehetőséged lesz nagyobbat teremteni. Egy Bars kezelés „általános takarításként” működik. Olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden és ezáltal eltűnnének a már nem használatos file-ok. (Dr. Hörömpő Andrea)

Amennyiben részt kívánsz venni ezen a páratlan lehetőségen, kérem, jelentkezz itt:

Email: egyutt.megoldas@gmail.com

Telefon: + 36 30 284 4687

Szeretettel!