Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Erőállat

2014.06.27

 Minden állat egy-egy potenciális átjáró, amelyen át az emberi lélek varázslatos világába lehet jutni.

Amikor az ember meg tanul az állatokkal beszélni, állatfüllel hallani és állatszemmel látni, akkortól kezdve az állatok tanítóivá, barátaivá és társaivá válnak. Megmutatják az élet igazi méltóságát, visszaadják a gyermeki látásmódot és életre keltik a mágiába, álmokba és a lehetségesbe vetett elvesztett hitet.

 Az állatok és egyéb totemformák segítségével az ember önmagáról és a nem látható világról szerezhet ismeretet.

eroallat.jpg

Nem kell hinni abban, hogy az állatalakok és totemek intelligens lények,- ettől még... -,  minden esetre archetipikus erők állnak mögöttük és ezek irányítják a természet minden megnyilvánulását.

A természettotemekben lényegében az ember az életét átható felsőbb energiákat tárgyiasítja szimbolikus formában, különösen igaz ez az állattotemekre.

Az állat a spirituális világból származó erő szimbólumává lesz, és ez közelebb hozza az ember számára a természetfeletti birodalmat. Totemállatunk viselkedése és tulajdonságai sokat elárulnak saját belső erőinkről és képességeinkről. Ha alaposan megismerjük totemünket és meg tanulunk azonosulni vele, bármikor képesek leszünk annak archetipikus energiáját megidézni.

Erőállat megidézésében, megtalálásában nyújt segítséget a

2014. 07. 02-i speciális meditációs estünk, melyre sok szeretettel várunk Téged is.

Jelentkezni az: egyutt.megoldás@gmail.com címen tudsz, 2014.06.30-ig.