Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy fantasztikus lehetőségre invitállak!

2019.06.10

Mohácsi Gyula Lélekgyógyász barátom elfogadta a meghívásom és

2019.09.07-én Budapestre látogat.


Hozhatod mindazt a szellemi, lelki, fizikai terhet, amit régóta szeretnél megoldani, de valami miatt nem tudtad.
Gyuszit vagy 20 éve ismerem. Sokszorosan bizonyította, hogy olyan segítséget tud adni, ami egyedülálló és kiváló a maga nemében.

 

Kétfajta kezelés a számos közül, mert a csontkovácsolástól, az akupresszúráig sok minden szerepel a palettáján.

Bővebben erről itt tájékozódhatsz: http://fenyvilaga.hu/termeszetgyogyaszat

 

ENERGETIKAI TANÁCSADÁSfenyvilag.png

Sok ember számára szükségessé válhat időnkét, egy-egy manuál terápiás, vagy egyéb fizikális beavatkozás. Ezek azonban sok esetben, csak tüneti kezelések és nem teszik lehetővé a mélyen fekvő – talán már rég elfelejtett történések blokkjainak feloldását. A test, – mint pontos kijelző rendszer – minden változást vagy szükséges változtatást, fizikai tünetek formájában jelez, megmutat. Az összefüggések értelmezése és összefoglalása, a terapeuta feladata. A felismerés, életkortól függetlenül mindenki számára  segítséget nyújthat.  A múltbeli történéseknek lehetnek visszamaradt, energetikai blokkjai is – a személy energetikai rendszerébe kötődve – melyeket szükséges feloldani. Megismerve a megoldás lehetőségeit - a szükséges változtatásokat - a személy feladata, hogy alkalmazza azokat és beépítse napi életvitelébe.

fenyvilag.pngPERINATÁLIS VESZETESÉGEK FELTÁRÁSA, KIVEZETÉSE

Életünk eseményeinek lenyomatai megmaradnak energetikai rendszerünkben. Amennyiben ezek feldolgozása és maradványainak kivezetése nem történik meg, mély lelki terheket hordozhat a személy, amelyekről esetleg tudatos szinten, még Ő sem tud. Ilyen lehet a szeretett személy elvesztése után érzett gyász, illetve a várt gyermek magzati, vagy születés utáni elvesztés traumája. Ezeket a mély – sokkot is kiváltó – érzések szerteágazóan gyökereznek a személy hétköznapjaiban, anélkül, hogy azok akár tudatos szintre emelkednénk. Ez az állandósult teher érzete, gátolja és megnehezíti a személy életvitelét. Közös akarattal azonban sikerülhet az átélt trauma maradványait átminősíteni, és felszabadító érzésekkel, megnyugvással, teljes életet élet tovább a személy.

Amennyiben megszólított a lehetőség, úgy kérem, hogy jelentkezésed legkésőbb:

2019.08.31-ig az egyutt.megoldas@gmail.com címen jelezd,

ahol további tájékoztatást is kapsz.
 

Szeretettel várunk!

Gyula és Évi