Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egészségállítás 2019.02.09-én

2019.01.31

Hajlandó vagy-e ránézni a fizikai problémáidra egy más szemléleten keresztül?

Hajlandó vagy-e tenni érte anélkül, hogy elmennél egy orvoshoz, aki felírja a pirulákat?

Hajlandó vagy-e önMAGad orvosa lenni?

Sokszor azt tapasztalom, hogy olyan terhek okoznak fizikai tüneteket, amik nem is azoké, akik hordozzák. Átvesznek különböző lelki terheket a környezetüktől, és / vagy egy-egy rögzült minta alapján és fizikai tünetként élik meg.

A MAG-odásokon ezekre is fény derül, ezeket is oldjuk.

MAG-oldásról bővebben:

Miért kell oldani a magot? Kérdezheted. Nem a magot kell oldani, hanem a körötte levő burkot igazából, ami nem engedi fejlődni, kikelni.

Életünk során nagyon sok olyan esemény, helyzet adódik bennünk, velünk, ami sok esetben egy kemény, szinte áthatolhatatlan réteget képez a valódi ön-MAG-unk körött.

Mindaddig, míg ez a burok van, addig nem élhetjük a saját életünket, nem valósíthatjuk meg álmainkat maradéktalanul, mert egy kényszerpályán mozgunk.

mag-oldas.jpg

Mitől vagyok beteg?

A test jelez. Fájdalommal, kellemetlen tünetekkel, funkciós zavarokkal. Milyen üzenetet akar vajon közvetíteni nekünk? Hogyan hallhatjuk meg a hangját? Ez egy olyan kérdés, amit sokan feszegetnek régóta, s ezért sok elmélet is született arról, hogy adott betegségek mögött milyen lelki tünetek húzódnak meg. Az ilyen általánosítások azonban a teljességnek csupán egy részét adják.

A drámajáték egy olyan módszer, amely segítségével kapcsolatba kerülhetsz a saját testeddel, meghallgathatod, mit üzennek testrészeid, szerveid, ráláthatsz a működésükre és végül rendbe is teheted a zavart.

A módszer rendszer szemléletű, s ugyanúgy a morfogenetikus mezőben tárolt információt használjuk, mint a családállításban. A folyamat is hasonló olyan szempontból, hogy csoportjáték módszerről lévén szó, egy csoport ember összegyűlik és egy játék során egy valakinek a problémájával foglalkozunk. Aki a probléma hozó, kívülről nézi a jelenetet, míg a többiek jelenítik meg az ő testrészeit vagy testi tüneteit, ami a problémájával kapcsolatos. A családállítástól eltérően azonban ez egy nagyon aktív folyamat, sok mozgással és beszéddel, érzelmi kitörésekkel, melyeket a probléma hozó maga is kipróbálhat, bármelyik szerepbe beállhat, hogy megtapasztalja, hogy érzi magát például az ő szíve. A drámajáték végére mindig valamilyen harmóniára törekszünk, helyreállítva a rendet a testben. Sokszor elég egy ilyen játék a gyógyuláshoz, máskor inkább csak felhívja a figyelmet valamire, amit aztán az életben meg kell tennünk, meg kell lépnünk saját gyógyulásunk érdekében.

 

A TEK (transzgenerációs epigenetikai kineziológia) módszerével: hamarabb jutunk el, személyre szabottan, hogy adott problémában merre induljunk el, evvel kizárva a felesleges köröket.

A Coach módszerekkel: a célt tudjuk azonnal meghatározni, szabatosan és pontosan.

Ha meg szeretnéd érteni, és meg szeretnéd oldani az életed jelenlegi problémáit, a kulcsot a kezedbe adom.

Rajtad áll, hogy a kincses ládád kinyitod-e?

Időpont: 2019.02.09.

Kezdés: 9 óra.

Várható befejezés: 16 óra.

Még van pár szabad hely, amire jelentkezőket szeretettel fogadok.

Helyszín: Pilisszentlászló

Pontos címet a jelentkezésed után e-mailban kapsz.

Jelentkezés: egyutt.megoldas@gmail.com email címen.

Kérem, hogy jelezd jöveteli szándékod, továbbá, hogy állítóként vagy segítőként veszel-e részt csoportos foglalkozáson, mert a férőhelyek korlátozottak.

Téged is szeretettel várlak!

Kép: Internet