Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Belső Kör - Facebook csoport

2022.04.24

A belső kör aztokat a tanokat, tanításokat mutatja meg, mondja el, beszéljük át, amiket az arra „érdemtelenek” még nem tudhatnak.

Mitől „érdemtelen”?
Mert még nem tart ott, hogy megértse, felfogja, elfogadja. 
Így negatívan befolyásolhatja az információ, lelassítja, megzavarja fejlődését.
Ez nem jó és nem rossz.
Nem kisebb, vagy kevesebb ettől senki sem, sőt, nem is nagyobb. Egyszerűen csak kevesebb tapasztalattal bír, kevesebb természeti törvényre ébredt rá, avagy kisebb mértékben azonosult (ha egyáltalán azonosult) Isteni Valójával.

a-hangtalak-rezgesiei-bejutnak-testunkbe-es-koncentrikus-korokben-vegigaramlanak-rajta.jpg

A BL (Belső Kör) naponta vet fel témákat, olykor többet is, amit megbeszélünk. Sok esetben kérdezz-felelek, sok esetben írások anyagán keresztül, vagy épp videók, élő bejelentkezések alapján.

Szóba kerül a mágia, misztika, eszközök, erők, az Univerzum működése, szálai és vetületei, a természeti erők használata és összefüggéseitől kezdve, nagyon sok mindenen keresztül, ami segít, hogy öntudatodra ébredj, hogy egyesülj IS-teni ön-Valóddal, hogy megértsd és megéld, a TE is ÉN vagyok kozmikus törvényt.

Felébreszti / emlékeztet arra, amit tudsz.

Kinek javaslom?
Aki nyitottan fogadja, az EGY-séget, aki elmerengett már azon, hogy mi az EGÉSZ-ség, aki hozzájárulásra vágyik a tovább lépéshez, aki napi megerősítést remél egy csoport erejével.

Ha kedvet kaptál, jelentkezz az egyutt.megoldas@gmail.com címen, és, ha minden feltételt (Mint a kis királyfi a mesében, aki a három próbát kiállta, hogy elnyerje jutalmát…) teljesítesz, szeretettel várunk.