Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ankh HealingTM átadás

2021.08.05

Hogyan lehet szavak nélkül, néhány mozdulattal megszólítani a testet, és ezzel felismertetni vele, hogy hogyan kerüljön ismét egyensúlyba, harmóniába?
Nyilván számtalan mód és lehetőség van ennek elérésére.
Én az Ankh HealingTM -et használom és ezt a módszert ajánlom a hozzám fordulóknak, mert gyorsasága és hatékonysága sokéves tapasztalatom ellenére is nap, mint nap ámulatba ejt. Fájdalom nélküli kezelés, ami ellazít és megkönnyebbülést hoz.

ankh.jpg

Felhívom a figyelmet arra, hogy én ezzel a módszerrel NEM betegségekre fókuszálok, NEM végzek gyógyító tevékenységet, és NEM ígérem, hogy bármiféle betegségből meg fogsz gyógyulni!
Minden felmerülő egészségügyi problémával mielőbb fordulj orvoshoz! Az Ankh HealingTM egyedül abban segít, hogy a testi feszültségek oldásával a közérzeted javulását tapasztalod meg. S ha emellett a problémáid is enyhülnek, az bizonyítéka annak, hogy milyen csodálatos az emberi test regenerációs képessége.

Ha szeretnéd kipróbálni, vagy szeretnél a családodban, ismeretségi körödben másoknak hozzájárulás lenni életéhez, akkor 2021. augusztus 21-22-én, Budapesten ennek a módszernek az elsajátítására lehetőséged ven.

Ha érdekel és megszólított a téma, kérem jelentkezz az egyutt.megoldas@gmail.com címen.
Szeretettel várlak.heart

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.