Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ankh Haling (AH)™ Kezelői kurzus

2019.06.03

Az Ankh Healing (AH)™annak a folyamatnak a kezdete, mely visszavezet az elvesztett középponthoz. Harmonizáló hatásával testi és lelki gyógyító hatást fejt ki. Az adott kezelés során keletkező erőtér minőségétől függően olyan szervi és érzékszervi szintű tapasztalatokat, élményeket kaphatnak a résztvevők, melyeket még sohasem éltek át. Közvetlen átadás útján különleges átéléshez jutnak a legtisztább isteni erényekről, a bölcsességről, szeretetről, együttérzésről, örömről, lelki egyensúlyról. A megtisztulás által gyógyító képességeket is nyerhetnek.

Az emberek nem egy rajtuk kívül álló képmással, hanem a saját belső isteni lélekszikrájukkal, lélekmagjukkal, szeretetforrásukkal vesztették el az összeköttetést. Ezért kívülről kerestek – de nem találtak, vagy csak ideiglenesen, rövidtávon – megoldást testi és lelki hiányaik kezelésére.
Hogyan lehet visszaszerezni az elvesztett kapcsolatot a saját belső isteni résszel? Úgy, hogy egy kezelő, aki rendelkezik ezzel a kapcsolattal, tudatból tudatba vagy szívből szívbe való átadással személyesen megmutatja! Ezáltal a tanítvány is élővé válik.
Jelentkezés és bővebb információ az
egyutt.megoldas@gmail.com címen.
Szeretettel várlak!