Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ankh Haling (AH)™ Kezelői kurzus 2019.07.07.

2019.05.31

Ankh Healing (AH)™

Az Ankh az Élet, a Fény és a Gyógyulás Kulcsa.
Az Aranybolygó szimbóluma

Healing jelentése: gyógyulás, gyógyítás

Az AH™ kezelés annak a folyamatnak a kezdete, mely visszavezet az elvesztett középponthoz.
Harmonizáló hatásával testi és lelki gyógyító hatást fejt ki.
Az adott kezelés során keletkező erőtér minőségétől függően olyan szervi és érzékszervi szintű tapasztalatokat, élményeket kaphatnak a résztvevők, melyeket még sohasem éltek át.
Közvetlen átadás útján különleges átéléshez jutnak a legtisztább isteni erényekről, a bölcsességről, szeretetről, együttérzésről, örömről, lelki egyensúlyról. A megtisztulás által gyógyító képességeket is nyerhetnek.
teljesseg.jpg

Az emberek nem egy rajtuk kívül álló képmással, hanem a saját belső isteni lélekszikrájukkal, lélekmagjukkal, szeretetforrásukkal vesztették el az összeköttetést. Ezért kívülről kerestek – de nem találtak, vagy csak ideiglenesen, rövidtávon – megoldást testi és lelki hiányaik kezelésére.
Hogyan lehet visszaszerezni az elvesztett kapcsolatot a saját belső isteni résszel? Úgy, hogy egy kezelő, aki rendelkezik ezzel a kapcsolattal, tudatból tudatba vagy szívből szívbe való átadással személyesen megmutatja! Ezáltal a tanítvány is élővé válik.

Az élő jelzőnek két jelentése is van: egyrészt nem elég iratokból megkapni a tudást, hanem feltétlenül szükséges a ténylegesen élő személy általi átadás, másrészt az élő állapot a tiszta földi, vagyis mennyországi tudatállapot meglétét jelenti. Ezután a tanítványon múlik, hogy megvalósított mesterré váljon ő is, ami a közvetlen szellemi összeköttetés meglétét mutatja a saját lélekmagjával, vagy a buddhizmus nyelvezetében tudata tiszta fényével.
Tapasztalatok:

Mariann:
1. kezelés után 3-4 dioptriát javult a szemem. Olyan élesen láttam a színeket, mint még soha sem. Tökéletesen pihentnek éreztem magam.
2. kezelés után hatalmas tisztulások voltak. Szó szerint kirángattak belőlem minden blokkot, gátat, kikövetkeztetést, fix nézőpontot.
3. kezelés után jelentős mértékben kezdett változni az életem. Mindenképp folytatom.

Kinga:
Olyan kipihent lettem, mint már nagyon rég nem. A kezelés alatt színeket láttam és sokszor nem is éreztem hogy rajtam lenne a kezed, csak tudtam, hogy ott van. Hol meleg volt, hol forró, de mindegyik nagyon jó volt azon a helyen. Éreztem, ahogy kiürül belőlem a betegség góc. Aznap éjszaka arra ébredtem fel, hogy egy arany fény jelent meg a beteg terület felett, kvázi, mint egy kiszíva a betegséget belőlem. Jól vagyok!
János:
Évek óta kínoz a (68 éves) reuma és az ízületi fájdalmak. Első kezelés után nem fájt többet. Azóta sem. Voltak emésztési problémáim, ez teljesen megszűnt a második kezelés után. Akkor múlt el a hátfájásom is, ami évek óta kínoz és már műteni akarták.
Fantasztikusan érzem magam!

2019.07.07-i kezdettel Ankh Healing (AH)™ kezelői kurzust tartok.
A kurzus 7 napig tart. 5 nap otthoni munka 2 nap személyes találkozáson elméleti és gyakorlati elsajátítás.
A kurzuson 6 ember vehet részt.
Előfeltétele, hogy egyszer legalább előtte egy kezelésen részt vegyél.
Bővebb információ és részletek az: egyutt.megoldas@gmail.com e-mail címen.


Ha azt választod, hogy egy teljesen más minőségű életet akarsz elkezdeni, szeretettel várlak! 

Kép: Internet