Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Access Bars kurzus

2019.10.08

Tudod, mi az Access Bars?
Kezdetben az Access Bars volt minden, amit az Access Consciousness nyújtani tudott. A mai napig ez az Access Consciousness összes eszközének alapja és magja, mert ha csak Access Barst kapnál és adnál, akkor végül tudatossá válnál.

Az Access Bars egy gyengéd kézrátételes módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején.

32 energiasávból áll, amelyek az agyadon át és körben futnak. Ezek a barok bizonyos "bar pontokat" kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. Az Access Bars kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat, hogy feloldja/semlegesítse a gondoltok, stb. elektromagnetikus töltését, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken.

Ma az Access Barst a világ több mint 170 országában alkalmazzák potens és pragmatikus eszközként családokban, iskolákban, üzleti életben, atléták, börtönőrök, pszichológusok, művészek és sokak mások által.

Az Access Bars emberek ezreinek segített megváltoztatni életük különböző területeit. Az emberek jobb egészségügyi állapotról, könnyebb alvásról, súlycsökkenésről, jobb szexről és kapcsolatokról, pániktól való megszabadulásról, kevesebb stresszről és még annyi minden másról számoltak be...

Emlékszel, hogy mikor volt legutoljára olyan, amikor teljesen ellazultál, és valami táplálóan és gondoskodóan hatott rád? Vagy lehet, hogy egy kicsit túl rég volt, hogy gyógyítást és kedvességet fogadtál be ítéletek nélkül a testedről vagy a lényedről?
Forrás:
https://www.accessconsciousness.com

Most lehetőséged van ezt a technikát megtanulni, ha választod.
A kurzus 2019.10.26-án 9:30-17:30-ig Budapesten,a Márvány utca 14. Fsz.5-ben lesz.

Előzetes bejelentkezés szükséges, az egyutt.megoldas@gmail.com címen.

Szeretettel várlak!heart