Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Access Bars® kurzus 2019.06.01. Pilisszentlászló

2019.05.20

„Nem tanítottak meg minket kérdezni. Arra tanítottak, hogy találjunk válaszokat. Pedig a kérdések azok, amik erőt adnak. 
Gyermekkorunk óta azt mondták nekünk, hogy a válaszok azok, amik számítanak. Ha megtaláljuk a válaszokat, különösen a jó válaszokat, az mindent megold. Szóval megpróbáltuk. Megpróbáltuk, hogy megtaláljuk a helyes válaszokat, tegyük a helyes dolgokat, ne tegyünk rosszat… 
Kétségbeesetten keressük a boldogságot, a reményt, a lehetőséget, valami nagyszerűbbet. Amikor nem működött, amikor hiányérzetünk volt, kétségbe estünk, szomorúak voltunk vagy túlterheltnek éreztük magukat, akkor levontuk a következtetést „biztosan valami baj van velünk” és elkezdünk kiutat keresni. 
Mi van, ha nem vagy rossz? 
Mi van, ha a vágyakozás a boldogságra és nagyszerűbb lehetőségre tulajdonképpen egy éberséged, hogy több is elérhető? 
Mi van, ha mindig tudtad, csak senki nem mondta, hogyan férhetsz hozzá? Nem számít, hol vagy éppen most, nem számít milyen választásaid voltak, amik ehhez a ponthoz vezettek, ma elkezdhetsz egy más valóságot teremteni."

s3.jpg

Dr. Dain Heer
Fordította: Bence Rita

"Sokszor kérdezik tőlem, miért olyan hatásos a Bars®. A Bars® egyik legnagyobb ajándéka, hogy megtanítja az embereknek a befogadást. Amikor futtatják a Bar®jaidat, a hátadon kell feküdnöd, és be kell fogadnod – semmi más dolgod nincs!

A mi valóságunkban nem szoktuk meg, hogy kapunk. Azt figyeltem meg: az elszigetelődés és a magány, amely abból adódik, hogy azt hisszük, mindent magunknak kell megtennünk, és senki vagy semmi nem ajándékoz nekünk bármit is, az egyik legfontosabb oka annak, amit mentális betegségnek neveznek. Ez olyan valami is, ami az embereket a függőség választása felé hajtja.

Az univerzum egyik legfantasztikusabb folyamata: megtanulni, hogy megengedjem magamnak, hogy megajándékozzanak. Számomra a lehetőségek oly mértékben megnyíltak, és oly mértékben megkönnyebbültem, hogy nem egyedül vagyok, hanem mindenkivel és mindennel kapcsolatban állok, hogy még mindig könnybe lábad tőle a szemem.

Ha elengeded mindazt a gondolatot, érzést és érzelmet, ami nem a tiéd (és ez körülbelül 99.9%) ez a Bars® egy másik hihetetlen adománya. Sokan éveken át terápiára járnak azért, hogy szomorúság, gyűlölet vagy egyéb felismerést kezeljenek, amiről azt tartották, hogy a sajátjuk!

Nos, ha valami először nem a tiéd volt, soha nem fogod tudni kitisztítani! A Bars® ezen nagymértékben segít! 
Voltak klienseim, akik mások depresszióját, félelmét, sőt, függőségeit vették át. Az információ pontosítása és néhány Bars® kezelés segítségével a „problémák” teljességgel megszűntek."

bars-utan.jpg

Marilyn Bradford

Szeretnél több könnyedséget, még több örömöt megélni az életedben?

"Ha érdekel egy táguló élet, az, hogy megerősödj ahhoz, hogy megteremtsd az életet, amire mindig is vágytál, anélkül, hogy mások útjait követnéd, ez talán neked való. " (Marilyn Bradford)

Most választod?


Jelentkezni, 2019.05.30-ig tudsz, az alábbi elérhetőségeken:
egyutt.megoldas@gmail.com
+36 30 248 4687    

Szeretettel várlak!
Kép: Internet