Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A számok világában, avagy mit üzennek a számok?

2019.04.03

Kedves!

 
Engedd meg, hogy továbbítsam kedves barátom bemutatkozását.
Amennyiben választod, hogy felkéred egy (vagy több) elemzésre, úgy a levél alján található címen keresd meg Őt kérlek.
Amit nekem adott:
Tűhegy pontossággal mondta el, hogy milyen erőim, lehetőségeim vannak, amiket már használok, illetve mik azok a kiaknázatlan lehetőségeim, amit érdemes használnom. Javaslatokat tett arra, hogy melyik tulajdonságaim erősítsem, illetve mik azok, amiket felül kellene vizsgálnom. ... és még számos téren világított meg dolgokat.
NEM jóslás!
Elemzés a szó legnemesebb értelmében.
Nagy szeretettel ajánlom kipróbálásra.
 
Üdvözöllek!
 
Engedd meg, hogy pár gondolat erejéig bemutassam magam és a számok kapcsolatát.
 
Egy érdekes egészségügyi tünetegyüttes vezetett rá, hogy másabb aspektusban is érdemes a minket érő és befolyásoló élethelyzeteket; eseményeket nézni.
Mivel analitikus elmével születtem és szeretem a "képleteket" értelmezni, az összefüggéseket látni, így egy alkalommal "ráeszméltem", érdekel a számjegyek által képviselt minőségek jelentése. Segítségükkel tudtam értelmezni, elfogadni és végül irányba állítani a gondolataimat és a történéseket. Napi szinten alkalmazható, ám a túlzások elkerülése érdekében, bőven elegendő "képbe" kerülni választott életünk főbb iránymutató minőségeivel ahhoz, hogy onnantól egy kiegyensúlyozottabb és elfogadóbb életszemlélettel vezessük át magunkat a minden napok meglepetésein.
csabi.jpg
Mivel minden energia és frekvencia; így a számjegyek is képviselnek bizonyos energiaminőségeket.
Meg tudják mutatni nekünk, hogy milyen energia többletekkel és vagy hiányokkal születtünk, hogy a kapott nevünk mit képvisel, hogy az éppen aktuális párunkkal miben egyezzünk vagy éppen miben egészíthetjük ki egymást. Csakúgy, mint a munka illetve bármely emberi kapcsolatra is rálátást kaphatunk.
Meg tudjuk nézni a számok által képviselt minőségek segítségével, mely nap vagy időszak lehet a legszerencsésebb egy házasságkötésre vagy, hogy a születendő gyermekünknek melyik név lehet a legkedvezőbb választás. A többletek és vagy hiányok feltérképezésével irányba tudjuk rakni magunkat a változások és változtatható szokás vagy hitrendszereink területén is.
 
Természetesen minden csak egy lehetséges választás, ám ezek ismeretével, tudatosításával egy sokkal tisztább képet láthatunk magunkról, szeretteinkről, minden esetre egy "érthetőbb" értelmezésben tudjuk életünket szemlélni, elfogadni.
Mindehhez nem is kell más, csak a pontos név (amit használsz) és becenév (ha van) , illetve a születési dátum. Pl.: 1999. 09. 09.
 
Amennyiben érdekel a számmisztikai elemzés bármely formája, kérlek keres bizalommal az elemzes1@gmail.com email címen!
 
Tisztelettel és Szeretettel
 Németh Csaba"