Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


11.11.11.

2018.11.04

Egy különleges napra hívlak.

2018.11.11-én (vasárnap) a 11.11.11. mágikus nap van. (2+0+1+8=11. november hónap=11, 11-e)

„A 11:11:11 tartalmazza a kulcsot a világegyetem rejtelmeihez és azon túl, megengedve számunkra a hozzáférést a minden, ami van megismeréséhez.”-írja a Spiritiszta

Mi, mindazokkal, akiknek hozzájárulás ez, ÖnMAGunk jobbítására, befogadó-elfogadó állításokat végzünk. Megértjük általa, hogy hol vannak azok a blokkok, amik miatt akadályokba ütközünk a szabad áramlás helyett.

Lehetőséget adunk MAGunknak az EGÉSZ-ség, boldogság, bőség be-, és elfogadására. Hatalmas energiák feszülnek egymásnak, kirobbanó, nagy rezgések érezhetők a világban, különösen ezen a napon.

111111--2-.jpg

Senki se csodálkozzon rajta. A változások gyakran fájdalommal járnak, ám jó, ha tudatosítjuk, hogy ez is a fejlődésünk része. Ez az időszak alkalmas arra, hogy jobban megismerjük önmagunkat és ahhoz is ideális, hogy saját utunkat, életcélunkat megtaláljuk, egyúttal megtisztuljunk.

Ha a régi sérelmeinket képesek vagyunk feldolgozni, mindenkinek megbocsájtani, akkor hatalmas energiák szabadulhatnak fel bennünk is, mivel feladatunk most az ELENGEDÉS.

Ha szívünket megnyitjuk és a bölcsességet működtetjük (az elméletben megtanult dolgokat megfelelő módon a gyakorlatban alkalmazzuk), ez maga az elfogadás, a feltétel nélküli szeretet!

A FELISMERÉS segít felemelkedni az anyagi világból egy magasabb, tiszta tudás energiájára.

Ezen a napon összesen 11 ember jelentkezést tudom fogadni.

Jelentkezni az egyutt.megoldas@gmail.com e-mail címen tudsz, 2018.11.08-ig. ahol a további részletekről is tájékoztatást kapsz..

Személyenként a részvétel 11.000.- Ft-ba kerül.
5.000.- Ft előleg utalása ellenében tudod részvételed biztosítani.

Szeretettel!