Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


„Kérjetek és megadatik”

2019.04.04

A jelenlegi földi népesség kb. 7 milliárd embere úgy nevelkedett fel, hogy ha valaki kér, az gyenge.

Megtanultuk – mert ezt várták el -, hogy nem kérünk. „Majd mi jól bebizonyítjuk mindenkinek, így önmagunknak is, hogy egyedül is megoldjuk” – jegyében éljük az életünket.

Vannak tanítások, írásban is előfordul, amik azt mondják: „Kérjetek és megadatik…”

Mi az igazság, mert a kettő közt jelentős az ellentmondás. Kérni vagy nem kérni?

Jelenlegi nézőpontom szerint kérni nem bűn és nem kiváltság. Kérni szabad, sőt. Úgy tapasztalom, hogy az Univerzum „áll” és azt várja, hogy „KÉRD MÁR!!!, mert amíg nem kéred, nem tudom teljesíteni, pedig nagyon szeretném.”

Vajon mi azaz ok, mi az a gát, mi az akadálya annak, hogy elmondjuk, kérjük és elfogadjuk, most fölnőttként?

Talán te is emlékszel, mikor kicsiny gyermek voltál és szerettél volna egy játékot? Annyira vágytál rá, hogy nem volt olyan nap és nem volt a napnak olyan órája, amikor ne gondoltál volna rá. Esetleg a szüleid nem vették meg azonnal, de te nem hagytad ezt ennyiben. Mentél utánuk, bárhova mentek is és ismételted számtalan alkalommal, számtalan módon: „Kérlek, vedd meg nekem! Kérem szépen, mert nagyon vágyom rá! „ Sőt, arra sem voltál rest, hogy cserében felajánlottál valamit: „Anya ígérem, jó leszek, de vedd meg nekem azt a játékot!…stb. - Érdemes felidézni és / vagy tanulni a gyermeki énedtől / jelenlegi gyermektől.

Ugye volt az életedben ilyen? Volt olyan, amikor valamire nagyon vágytál és mindent, de tényleg MINDENT megtettél annak érdekében, hogy megkapd? Míg végül a szülők engedtek és a tied lett a hőn óhajtott játék. Ez nevezem én ELKÖTELEZŐDÉSNEK, MEGKÖVETELÉSNEK.kerjetek.jpg

Vajon mennyiben változna az életed, ha mernél kérni?

Vajon mennyiben változna az életed, ha mernél elfogadni?

Vajon mennyiben változna az életed, ha megkövetelnéd az Univerzumtól, önmagadtól?

Vajon mennyiben változna a tested, ha nem bezárnád a kéréseidet, hanem kimondanád, megkövetelnéd és elfogadnád?

Ha hozzájárulás lehetek az életedhez, és rávilágíthatok arra, hogy tudod, amit tudsz, keress bátran, szeretettel várlak!

egyutt.megoldas@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 30 284 4687-es telefonszámon tudsz jelentkezni.

Kép: Internet