Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dzsuna kontakt nélküli masszázs

A dzsuna kezelés egy kontakt nélküli energetikai masszázs, megalkotója Dzsuna Davitasvili, orosz bioenergetikus.
Célja a test természetes gyógyító folyamatainak beindítása, az energiarendszer harmonizálása, ezáltal pedig az egészség helyreállítása.

Erős túlműködés esetén, például gyulladás dzsunával nem csak kivenni tudsz energiákat, hanem kivezetni is, ami energetikailag ahhoz hasonlítható, amikor az orvosok bent hagynak egy csövet, amilyen folyamatosan távozik a felgyülemlett váladék. Itt a túl sok energia távozik és miután elindítottad ezeket a fáradt, negatív energiákat kifelé, a továbbiakban addig tart ez a folyamat, amíg beáll az egészséges szint.

Páros szerveknél vagy nagy felületen, mint a bőr, az egészséges szerv vagy rész aurájából energiaplazmoid segítségével "le tudod venni" az "egészséges, harmonikus működés" információját és ezt az energiát behelyezed a megbetegedett szerv, rész aurájába, így nagyon hatékonyan tudsz kezelni, ez a technika rendkívül felgyorsítja az öngyógyító folyamatokat. Ezután dzsunával vagy bármilyen más módszerrel tudod tovább segíteni a gyógyulást.

svajc.jpg

A dzsuna orosz kontakt nélküli masszázs energetikai módszerek komplex rendszere, ezért teljes kezelést is végezhetsz vele, de egy-egy technikát ki is ragadhatsz belőle szükség esetén és más terápiákhoz beillesztheted.

A kezelések előtt és után pedig dzsunával "le tudod tapogatni" az aurát, felállíthatod a diagnózis, megállapíthatod, mivel kell még foglalkoznod a kezelés előtt és aztán megvizsgálhatod, hogyan változott a kezelés végére az aura, van-e további teendőd.

A dzsuna orosz kontakt nélküli masszázs ezért nem csak önálló módszerként állja meg kiválóan a helyét, hanem bármilyen más technikával kezelsz, segíti és hatékonyabbá teszi a terápiát, hogy a leggyorsabb és legteljesebb segítséget tudj adni

Leggyakrabban azonnal vagy már másnap érezhető a javulás. Mindenféle testi-lelki problémára alkalmazható, de komolyabb szervi megbetegedéseknél többször kell ismételni a technikát!

A tanfolyamon megismered a dzsuna kontakt nélküli masszázs elméletét és gyakorlati elemeit!

Kép: Internet