Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lehetetlen vagy tehetetlen?

2013.06.11

 Figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmas bolygóhatások jönnek! Még mielőtt a Szaturnusz egyenes irányú mozgásba kezdene július 8-án, – amit már annyira várunk – addig is a többi planéta gondoskodik valódi izgalmakról, feszültségről a következő egy-két napban.  A Plútó – amelynek ereje magnetikus, pusztító és titokzatos – a Vénusszal kerül szembenállásba 2013. június 11-én és 12-én, amihez az Uránusz csatlakozik  T-kvadrátban. A rendkívül erős fényszögsorozat hatalmas érzelmi, szeretet energiákat képes felszabadítani, ugyanakkor alapvetően diszharmonikus hatása miatt komoly érzelmi feszültséget, akadályokat okozhat elsősorban a baráti és szerelmi kapcsolatokban. Robbanhat a bomba a Rák, Mérleg, Kos és Bak jegyűeknél, aszcendensűeknél.

Elengedni mindazt, ami már úgy sem lehetne a tied? Vagy miért pont az kell, ami elérhetetlen? A kérdés ezekben a napokban a felsoroltak bármelyike lehetne. Mégis, nem árt tudni, hogy hányadán is állunk az  érzelmek és a szeretet terén a baráti és a szerelmi kapcsolatainkban! Mi az, amihez túlzottan ragaszkodunk és mi az, amitől szabadulni vágyunk? És mi van, ha mindkettőre egyszerre vágyunk? Azt hiszem ezt hívják krízisnek vagy lehetetlen helyzetnek. Vagy szerelemnek. Kínzó szeretet, ami sebeket hagy maga után. Tartozni valakihez miközben az elutasítottnak, kirekesztettnek, tehetlennek vagy éppen a harmadiknak vagy feleslegesnek a szerepét töltjük be. Impossible. Ez a Plútó-Uránusz-Vénusz jellegzetes felőrlő hatása.

A vágyak ezekben a napokban intenzívek és szélsőségesek. Akár fizikai szinten, akár lelki szinten éljük meg. Feszültséget generálnak, amelyek a hormonszintet is megnövelik. A Vénusz a szeretet, a szerelem megtestesítőjeként most a Rák jegyében romantikázik, amely a Plútó és az Uránusz hatására nem várt érzelmi reakciókat, szélsőségesen váltakozó állapotokat, furcsa, ingadozó hangulatot, bűnös vágyakat, valamint érzelmi huzavonákat jeleznek, amelyek a múlt sebeit felszakíthatják. Bárki felbukkanhat a múltból váratlanul, vagy múltbeli érzések keríthetnek hatalmukba. Bármi szokatlan megtörténhet.

Azonban a múlt érzelmi terheitől szabadulhatsz most meg. Ahol a Plútó megjelenik, ott valami mindig rejtve van, jó mélyen. Általában tudat alatt. Ahol pedig az Uránusz van, ott semmi sem maradhat rejtve, semmi sem maradhat a régi; szétszakít, hogy új kapcsolódásokat hozzon létre. A kapcsolatok próbatétele jön, egyeseknek megszakad, míg másoké sokkal erősebbé válik.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.