Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Könyvajánló

2016.07.12

Purisaca Golenya Ágnes két rendkívüli könyvére hívom fel figyelmed kedves Olvasó!

Hatalmas veszéllyel nézel szembe, ha olvasni kezded!

Esélyed nagy arra, hogy 180 fokot vesz eddigi élted... kalandra hívlak a könyveken keresztül... elég bátor vagy?

 

http://golenya-agnes.hu/

 

"Egy valóságos álom… ilyen felhanggal számolt be 2007-es perui történetemről a média néhány évvel ezelőtt. Pedig a velejét, a valóságot, soha nem osztottam meg senkivel a családomon és néhány barátomon kívül – mostanáig. Amit a nyilvánosság eddig tudhatott, és amit meseszerűnek találtak sokan, hogy 2007-ben kiutaztam egy szál magam Peruba, ahol egy hétre rá egy rejtélyes földalatti mesterséges barlangba kerültem. Pont olyanba, mint a híres ecuadori Tayos-barlang, amit első regényemben még hihetetlenként említek. Ott változott meg az életem. Miért?

      Nos, nem mindennapi, amik velem történtek. Sok élményemet, rettegésemet és a szó szerinti csodákat egyaránt, még évekig nem tudtam feldolgozni. De most eljutottam egy pontra, ahol már nem kerülhettem meg, hogy világos válaszokat ne kapjak égető kérdéseimre: miért történt velem mindez? Mi a valóságos feladatom ezen a Földön? És egyáltalán, ki vagyok én valójában? E számadás során magam is döbbenten raktam össze a nagy képet a sok kis szilánkból. Miért lépett velem kapcsolatba perui utam előtt egy volt fedett ügynök, egy programozott katona? Milyen erők mentették meg ott az életemet? Mennyire áldás, avagy súlyos teher, amikor átlépünk egy másik dimenzióba?

      E könyv minden olvasóból bizonyosan nagyon eltérő hatást vált majd ki, hisz egyvelege egy belső időutazásnak, egy önfeltáró vallomásnak és egy igencsak izgalmas valós történetnek, mely teljesen álomszerű. Álom és valóság – lehet, hogy nincs is olyan éles határsáv, mint ahogy azt képzeljük?"

almaim-valosaga-borito-_-logo-kicsi.jpg

https://www.facebook.com/golenyaagnes/?fref=nf&pnref=story

 

 

 

 

 

 

 

E rendhagyó útikönyv ritka egyvelege mindannak, amit egy kereső-kutató ember ma megélhet egy számára ismeretlen földrészen, ahol olyan történelmi tényekkel szembesül, amik nincsenek benne tankönyveinkben. (Purisaca Golenya Ágnes)

Több előző perui kutatást követően 2010-ben indultunk Ecuadorból Perun át a bolíviai Tiwanakuig, hogy a magyarok ősi jelenlétét Amerikában kutató Móricz János nyomán az ember kataklizmák előtti eredetének és ismeretlen történelmünknek ma is kézzelfogható bizonyítékait végiglátogassuk. Időutazásunkban visszarepülünk a hajdani MU fölé a Csendes-óceánban, hogy megértsük, miként süllyedt el és mely népek az örökösei. Megszokott szemléletünk keretein túllépve keressük a válaszokat: milyen civilizációk építhettek megannyi, máig megfejtetlen földfelszíni és földalatti létesítményt? Mit jelent az ember kozmikussága? Mi a Belső Föld és középpontjában a kozmikus MAG, melyben Életfánk gyökerezik? Kik a MAG-tudást őrző naga-maga népek, akiknek ősi nyelvéből a magyarok ma is sokat értenek? 
Személyes élményeinkkel, a modern és az ősi Peru mesés világán át hívjuk egy különleges utazásra, térben és időben.

pic_400x600_6542.jpg

https://www.facebook.com/Perun-innen-%C3%A9s-t%C3%BAl-478550495665227/