Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Halálsugár Magyarország felett?

2013.03.29

 Behavazott Magyarország 

Hazánk légterében mindenféle nemzetiségű repülőgép szabadon repkedhet, húzva maga után a szabad szemmel is látható vegyi csíkokat. Régen ezek a kondenzcsíkok nagyon hamar eltűntek az égről, manapság azonban még fél óra múlva is látni lehet a „vegyi permetezés” nyomát. 
Az elmúlt hetekben feltűnt nekem, hogy Debrecen felett egyszerre 6-7 repülő is ontja ki magából a vegyi mérget. Természetesen nemcsak Debrecen a célpont, hanem egész Magyarország, sőt egész Európa. 
Nem véletlenül cirkálnak felettünk éjjel-nappal a „terroristák” tulajdonában lévő repülőgépek árasztva magukból a tudatmódosító anyagot.

Haarp fénykép2.jpg
Bizonyára többen hallottak már a HAARP-ról (High Frequency Active Auroral Research Program).  Magyarra fordítva a HAARP Magasfrekvenciás Aktív Sarki Fény-kutató Program-ot jelent. Sugárzása felmelegíti az ionszférát a természet befolyásolására, s így természeti katasztrófának (vihar, árvíz stb.) álcázva megtámadható és leigázható bármelyik ország anélkül, hogy az ellene irányuló támadásnak tudatában lenne. 

A HAARP olyan fegyver, ami nemcsak az időjárást, hanem az emberek tudatát és gondolkodását is képes befolyásolni. 
Természetesen az agytröszt ez esetben is az USA, bár már állítólag Kína és Oroszország is rendelkezik ezzel a harci eszközzel. A cél az abszolút világhatalom megszerzése. 
Nem tűnik fel senkinek, hogy Magyarország elpusztítására különös figyelmet fordítanak egyes országok? 
Vajon mi az oka annak, hogy pont március 14 és 15-én történt ez a nagy havazás és vált az ország helyzete katasztrofálissá? 
Miért van az, hogy egy igen neves forradalmat szimbolizáló napon esik ennyi hó az országunkra és hűl le  –15 fokra a levegő? 
Kinek/kiknek és miért áll érdekében Magyarország lakosságának „lefagyasztása”, megbénítása és ellehetetlenítése? 
Talán az van a dolog hátterében, hogy amíg az emberek a havat lapátolják, vagy a hóakadályok miatt az utakon fagyoskodnak, addig sem gondolkodnak és eszükbe sem jut egy forradalmian új változás megteremtése, melyet csakis összefogással (az 1848-as forradalom példájából okulva) lehet elérni? 
Nem érdekes jelenség, hogy március 16-án már gyönyörű napsütéses idő van és olvad a hó?

ÉBREDJ MÁR FEL MAGYAR LAKOSSÁG!!!!!!!