Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


29 = mesterszám

2018.10.29

29 = 11 = 2 Mesterszám, a legnehezebb!

Befogadó (2-Hold) és érzékeny (9-Neptunusz). Az érzelmei rabja. Nem tud egyedül meglenni. Túlságosan érzékeny, teljesen külön világban élnek. Jó tulajdonsága, hogy segítőkész, empatikus, lelkes, mindenkivel együtt tud érezni.

A numerológiában az egyik legbonyolultabb szám. Sok csalódást, elárultatást jelent mások által. Megbízhatatlan barátokat, váratlan veszélyt, férfival kapcsolatos problémát jelez. Óvatosságra van szüksége!

Fiatal korban pozícióhoz juthat, a 2-es anyagi dominanciája miatt, mert fontos neki az érdek. Ugyanakkor, csakis érzelmei okán, belemehet egy olyan kapcsolatba, amiből semmilyen anyagi haszna sincsen.29.jpg

A 11-es mesterszám dupla kreativitás, a két ego is! Sok problémája lehet abból, ha túlzottan meg akarja mutatni magát, mert segítőnek született. Ettől még lehet nagyon sikeres.

Együtt érző, viszi a másik csomagját is, mindig segíteni akar, de nem tud a saját érzelmi drámájából kilépni, tipikus Áldozat. Minősít, de érzelmi alapon. Mindig konfliktusba kerülnek az érzelmeik miatt. Képes az érdekei ellen is megnyilvánulni, és ilyenkor bárkivel szembeszáll.

Rengeteg közöttük a művész (Michael Jackson 1958.08.29.), a felső világból szedik az információkat. Tele van szeretettel. Okosak, csak az érzelmi oldala van túldimenzionálva. Amit érez, az úgy van.

Kiss Zoltán Zéro: „A Sorsunk a számokban”

Képek: Internet