Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Válassz!

2020.11.24

Egyre gyakrabban hozza fel egy közösségi portál hírfolyam, hogy emberek olyan „ketyerét” választottak maguknak – és kínálják terápiás célzattal másoknak-, ami megemeli a rezgésüket.
Fáradtságukat megszünteti, immunitásukat növeli….stb.

Mindnyájan tudjuk, hogy bizonyos rezgésszint felett már nincs betegség, nincsenek olyan tünetei a fizikai testnek, amik akadályozzák, a további loholást a káprázat felé, ebben a csodálatos, illúzió világban.

Ez nem jó és nem rossz, csak egy választás, s mint minden választásnak következményei vannak.

Ugyan akkor szeretnék elérni az Aranykor dimenzióját, rezgését.
Nos, van egy rossz hírem.
Addig, amíg mesterségesen emeled a rezgésszinted, addig ez nem fog menni.  

Golenya Ágnes, Aranyasszony trilógiájában tökéletesen és alaposan leírja mindezt, holott a könyv első kötete 2012-ben került kiadásra.
Tehát látta, érzékelte, ha így szimpatikusabb, akkor üzenték vele, hogy:

EMBER ÁLLJ MEG ÉS GONDOLKOZZ!!
Gondolkozz el azon, amit most teszel, amit most választottál.

Nézzünk egy kicsit a mélyére, hogy valójában mi is történik most?
A Föld épp dimenziót vált, ami azt jelenti, hogy emelkedik a rezgése. Ez nem egy napos, hetes, vagy éves, hanem sok, sok éves folyamat, miként az ember sem egyik pillanatról a másikra változik meg.

Nagyon hálás vagyok, hogy ebben a csodálatos időszakban szerettem volna testet ölteni a Földön, mert az Újrakezdés időszakát éljük, ami – bár nem mindig könnyű és egyszerű-, de csodaszép.

Valójában minden itt levőnek egy fantasztikus lehetőség a választásra. És igen, kedves olvasó, jól érzékeled, hogy az utolsó választása.

MOST kell eldönteni (választani), hogy mi a szándékod a továbbiakban?

Amennyiben a mesterséges „ketyerékkel” való, jelenleg könnyebb életet választod, akkor nem is oly sokára, amikor a Föld rezgésszintje eléri azt a sávot, ami a szíveden keresztül szólít meg, és enged belépni a magasabb dimenzióba / vagy nem, a szíved megég. Nem tudsz belépni, meghalsz. Nem, nem a földi tested haláláról írok, mert azt már sokszor megtetted, és valójában nem is nevezem halálnak, csak átmeneti nyaralásnak, hanem arról írok, hogy a felettes éned is megszűnik. Kitörlődik, elmúlik. Nem lesz a továbbiakban semmilyen létformában.

Nem fenyegetés, nem riadalomkeltés, csak tények. Egyszerű, érthető, még racionális aggyal is érthető fizikai – ha így tetszik- tények.
Egy magas rezgésű „dologba” egy alacsony frekvencián rezgő képtelen átdiffundálni. Ez ennyire egyszerű.

teremto.jpg

Amikor mesterségesen emeled meg a rezgésszámod, akkor a szív rezgésszámát nem tudod emelni, mert az ilyen módon nem befolyásolható, nem emelhető, nem változtatható. A téged érő energiák egy darabig (alacsonyabb frekvenciával) segítenek, majd a magasabbal már nem tud mit kezdeni a szíved, mert az nem emelődött, nem változott, így kiég. Szó szerint elégsz.

A szív rezgését egyetlen módon tudod változtatni, emelni.
Ha észreveszed és választod, azt az utat, ami az eredeti létformánk volt, ami minden sejtedet, gondolatodat, érzetedet, érzésedet emeli, ez, pedig az Isteni Út.

A megnövekedett energiával, ami a Föld dimenzióváltásával jár együtt csak a már spirituálisan felemelkedettek képesek kapcsolatot teremteni.

Alacsonyabb rezgésű testekkel nem kompatibilis. Nincs semmiféle rezonancia, kapcsolat, mintha nem léteznének egymás számára.

A baj akkor kezdődik, ha mesterségesen beleavatkoznak a test frekvenciájába. Normálisan a test rezgéseit a szellemi, tudati fejlettség határozza meg, mintegy automatikusan követi a test a tudat magasságát. A mesterséges beavatkozás azt eredményezi, hogy alacsony tudatú, Istennel, a magasabb rezgéssel, szellemi szinten semmilyen szinten nem levő emberek testrezgései, behívják a magas szintű energiát, és kész a rövidzárlat.

Tehát a megoldás, amit tenmagadnak kell választani a szív útja, a szeretet útja, Isten Útja.
Nem, nem a férfi Istenről, írok, hanem a Teremtőről, az EGY-ségben levő Istenről, akiben épp úgy benne van az Anya, mint az Atya.

Egy kis kiegészítés, mert talán félreérthető voltam:

Itt egészen konkrétan olyan szerkezetekről írok, amit azzal a szándékkal dobtak piacra, hogy a test rezgésszintjét emeljék.
Ez által a betegségeket megszüntessék, így a tanulás lehetőségét elveszik a LÉLEK-től.

Kép: Internet