Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Valami új

2020.11.11

Energiakapu a mai nap? Lehetőség az új megtapasztalására?

 

Ha numerológiailag nézem a mai napot, akkor a számok összessége a 8, ami a tarotban az Igazságot jelöli.
Mit jelent ez?

 Elhatározni valamit, ami megérett bennünk, majd az életünk részévé tenni, az ember egyik fontos feladata. Azok a döntések, amelyeket tűzön-vízen át meg akarunk hozni, megérettek. Azok a döntések, amelyekre nem érzünk kellő bátorságot vagy nincs a következményükben öröm és biztonságérzet, meddők maradnak fejlődésünkben. Talán nem tudjuk sokszor, hogy döntéseink merre vezetnek, csak hiszünk bennük. Talán kezdetben nem értenek meg mások sem, mert nem látják vagy képtelenek értelmezni, mi áll a döntéseink hátterében. Sokszor azonban az a legbölcsebb, ha meghátrálunk, és meg tanuljuk méltányolni azokat a helyzeteket és embereket, akik elhatározásra késztettek minket. Mindennek és mindenkinek megvan a maga oka; a mi feladatunk, pedig az, hogy a saját okozataink mögött rejlő törvényszerűségeket ismerjük meg. Ha mindezt megtesszük, akkor azt is ismerni fogjuk, hogy döntéseink hová vezetnek

1111.jpg

Időről időre búcsút kell intened bizonyos helyzeteknek és a hozzájuk kapcsolódó szerepeknek. Amikor eljön az idő tovább, kell lépned, mert új feladatok várnak rád. Le kell zárnod, és el kell engedned a régit!
A függöny leereszkedik és az előadás véget ér, de csak egy időre, mert egy új színpadon hamarosan új előadás kezdődik és új szerep vár rád.
A régi szerephez kapcsolódó emberektől búcsút kell venned. A búcsú szükségszerű, mert már nem haladhattok tovább ugyanazon az úton.

Az életedben hamarosan egy új szakasz kezdődik, de mielőtt ez megtörténne még le kell zárnod a régit. Csak akkor kapod meg az új feladatokat és az új energiákat, amikor a régi kötődések már lezárultak. A lezárással teremtesz helyet az újnak. Mindaddig, amíg nyitva a függöny esélyt adsz a visszafordulásra. Miután a függöny legördült szükségszerűen tovább kell lépned.

Mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy lezárd a mögötted lévő életszakaszt.

Mondd ki hangosan is, hogy vége, de ne csupán beszélj róla! Csak akkor tehetsz pontot az ügy végére, ha minden lépésedet a lezárás irányába teszed. Tarts ki az elhatározásod mellett akkor is, ha nagyon nehéz kiállni mások előtt és képviselni az elhatározásodat!