Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Utazzunk a múltba! … vagy mégse?

2022.03.06

Ismét egy olyan témába nyúlok bele, ami nem lendít a népszerűségi mutatóimon, de… mint tudod, Kedves Olvasó, a sebész sem szeretett lény, ha egy tályogot épp felvág, mégis szükséges a tevékenysége ahhoz, hogy a beteg egészségesen távozhasson.

Divat spiritualitás.
Népszerű sokaknál. Nem azért, mert egyetért, nem azért, mert rájött, hogy szükségszerű a változás, nem azért, mert észrevette, hogy valami jelentős hiány van az életében, hanem mert mindenki spirituálisan gondolkodik, akkor ő is megpróbája.
És itt van az eb verme, illetve az a csapda, amivel tisztességesen el lehet tévedni. Sok életre visszavetetten.

Ma szembejött velem egy fiatalember, aki úgy érzékelte, hogy a múltjában olyan szerződéseket kötött, ami a mai napig fogva tartja.
Megkérdeztem tőle, hogy szeretné-e ezt elengedni, vagy kellemes és kényelmes neki így.
Bár panasznak hangzott a szerződés megléte, de a kérdésemre bizonytalan választ adott, olyan: „Jó lenne, de…” faját.
Igazából abban sem biztos, hogy elengedné, az izgatta, hogy melyik életében, és mi volt ez?
Mikor rákérdeztem, hogy ez vajon miért fontos?
A válasza egyértelműen az volt, hogy nem fontos.
Bíztattam, hogy gondolja át mit szeretne, majd egy későbbi időpontban beszélünk az egészről.
Utána látom, hogy „utaztatást” kér másoktól.
Mindig meglepődőm, ha valaki nem őszinte. Az is zavar, ha velem nem az, de, hogy önmagával sem….
Nos, ezután megírtam neki, a fentiek ismeretében és tudatván vele, hogy mind erről tudok, én ebben semmilyen formában nem szeretnék, és nem is veszek részt, mert minden olyan „kutakodás”, amit csak kíváncsiság hajt, és nem a „megtisztulás” „meggyógyulási” szándék, az többet árt, mint használ.
Értette-e, nem-e, nem tudom, mert olvasni olvasta, de nem válaszolt.

reincarnation.jpg

Igen, tudom. Ma divat, hogy valaki elmegy egy 8 órás tanfolyamra, ahol megtanulja azt, hogyan lehet másokat egy ellazult állapotban, előző életekbe, időkbe, terekbe vinni. Majd hazamegy, jobb esetben nyit egy vállalkozást és boldog, boldogtalant „utaztat”.
Hogy mi történik az illetővel UTÁNA, avagy mindennek mi a KÖVETKEZMÉNYE, na azt nem tanítják ebben a 8 órában.

Pszichológia professzorom mondta annak idején, amikor a hipnózist tanultuk, hogy: „Könnyű ám kitáncoltatni a seprűt a garázsból. Csak utána azt helyre is kell tenni.”

A helyretevést nem tanítják ezeken a tanfolyamokon. És bizony ezzel nagyon sok kárt tudnak okozni, nem csak mentálisan, bár ez sem elhanyagolható tényező, hanem a fejlődésben is, és valljuk be, hogy olyan karmikus terheket vehet magára, mint az utaztató, mint az utazó, amit sok-sok földi életen át lehet helyre tenni.

Ha valaki csak kíváncsiságból szeretné tudni, hogy előző életeiben ki, mi volt, az nem, hogy nem használ, de árt és sokat árthat. Megváltozhat az egész élete, személyisége. Megállhat azont a fejlődési úton, amin egyébként haladt volna.
(És itt nem arról beszélek, hogy valakinek olyan traumát kell jelen életében oldania, ami elvezet előző élethez, múltbeli eseményhez, mert nyilván akkor oka és létjogosultsága van az utazásnak. Akkor olyan, mint náthára az aszpirin.)

 

Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy attól, hogy valaki előző életében fáraó vagy tömeggyilkos volt, ma viszont kétkezi munkás, aki így látja el családját, mi változik?
Nem kell ellássa a családját?
Magasabb prémiumot kap?
Ma akarja leülni a büntetését?

Van annak jelentősége, ha ma valaki nem emlékszik arra, hogy ki volt és mit tett.
Egyfajta fátyol fedi ezt a tudást és jó okkal fedi.

Legtöbb esetben az illető mai személyisége nem tudna vele mit kezdeni. Van, aki ebbe beleőrül, mert ha ma egy humanitárius, másokat segítő, gondoskodó valakiről kiderül, hogy embereket ölt meg, az vajon mit kezd ma, itt és most ezzel az információval?

Nyilván az ember kíváncsi és kérdez. Csak azzal nincs tisztában, hogy tud-e a válasszal mit kezdeni?
Lehet „utazni, utaztatni”, illetve szabad játszani ezekkel az erőkkel, de nem biztos, hogy érdemes.

Mint, hogy a REND-ben mindennek rendelt ideje van, ennek is. Ha eljutottál arra a fejlődési szintre, hogy már tudsz mit kezdeni az információval, hogy már nem visszaveti a fejlődésed, hanem segíti, akkor fel fognak tárulni azok a múltbeli megtapasztalásaid, amik hozzájárulnak az életedhez, fejlődésedhez.

Szeretettel:heart

Kép: printerest