Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tudatunk ereje

2020.09.04

„..Már tudatában vagyunk annak, hogy ki vagy mi jelenti számunkra az isteni minőséget, kint és bent is, másokat és önmagunkat is beleértve.

Ideje megszűrni, hogy mire nyílunk meg és mire nem, annak jegyében, hogy mivel tud együtt rezegni a lelkünk. A konfliktuskerülés ugyanakkor most épp nem feltétlenül vezet jóra, hiszen úgy nem elsimulnak, hanem fokozódnak az erők. Gyakorlatias, részletező megbeszéléssel, elemző gondolkodással, rendező szándékkal segíthetünk helyzeteken. Saját női-férfi mintáinkban, működéseinkben most tudunk változtatni. …”
Zentai Anna

tudatunk.jpg

Olyan periódust mutat ez a nap – és ez 09.09-ig gyűrűzik -, melyben nehéz problémákat is le tudunk küzdeni, fokozott tudatossággal és éber életbölcsességgel, sikerrel szállunk szembe a kihívásokkal.
Ma ugyan tudatunk erejét az üzenet, de ezáltal nem azt jelenti, hogy az érzelmek és más tudatalatti erők elhanyagolhatóak lennének.
Ellenkezőleg: a mai nappal jelképezett rendkívüli befolyásoló erő és hatékonyság a tudatosság és tudatalatti közötti mély harmónián alapul. Csak az ebből keletkező benső biztonság képes hegyeket mozgatni.
Ma (is) lehetőséget kapunk a célok és érdekek nélküli spontán teremtésre, melyben az ember kipróbálja az erejét és megtapasztalja képességeit.

Briliáns képességek állnak rendelkezésedre, melyeket megoszthatnál más emberekkel. fontos feladat, hogy tevékenységed számára megtaláld vagy megteremtsd a megfelelő környezetet.

Érdemes feltenni a kérdést:

  • Miben vagy tehetséges?
  • Mely területeken találhatók tehetséged lehetőségei?
  • Milyen módszerekkel, milyen környezetben tudod ezt továbbadni, megosztani másokkal?

Csak ma, figyelek képességeimre.
Csak ma, megteremtem a belső harmóniám.
Csak ma, megengedem magamnak a nyílt, tiszta érzelmeket.

Kép: Internet