Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tizenegy

2021.05.01

2+0+2+1+0+5+0+1= 11

Isteni nagyság, erő, önlegyőzés, határozott terv

A 11 a 10+1 szintézise, az új ciklust jelenti magasabb síkon, amelynek kivitelezése az előző 1-10-ig tartó ciklusban megszerzett erő, bölcsesség, szeretet, uralom saját vágyaink felett, szerénység, igazság hatékonyságától függ, a 3 fő erény és a 4 sarkalatos erény birtoklása után (kabbalisztikus hatás szerint – de sem fő erények nem léteznek, sem fő bűnök. Mert az ítélet mentességben semmi nem jó és nem rossz. Így nincs bűn, miként jutalom sincs. Választások és ezek következményei vannak.).

11 a géniuszok száma, akik újítanak, reformálnak, új csapásokat törnek az emberi haladás számára, mégpedig a szabad akaratnak alkalmazásával és erőszakmentesen. Magas szellemiség, feltalálói képesség, felszabadító hajlam, népszerűség társul ehhez a számhoz, amelyet állandó tanulással, önképzéssel, ismereteink szüntelen bővítésével, kísérletezéssel, elmélkedéssel és gondolataink egy bizonyos célra való koncentrálásával érhetünk el.

Vállald fel, amit nem akarsz, spirituális hatalom kiterjesztése a tudatalatti ösztönök fölé, győzd le a vörös oroszlánt.
Ha ellenállunk a szám rezgésének, akkor különc, excentrikus, idegroncsokká, vagy alkoholisták, kábítószer fogyasztók, szexuális tévelygők és az elmegyógyintézet lakóivá válhatunk.

Ha valaki nem tud megfelelni e szám erejének, akkor egyszerűen le kell redukálnia 2-esre és az együttműködést kell választania a szülöttnek. Ez ugyan alacsonyabb színvonal, de könnyebb és biztosabb, hisz nem lehet mindenki Einstein.

Ha gyakran felbukkan életünkben, napjainkban a 11-es szám, pl. mindig ekkor pillantunk az órára, vagy 11-én 11 órakor eszmélünk valamire, azt jelenti, hogy a Szellem fel akarja hívni a figyelmünket arra, hogy szenteljünk több figyelmet a saját spirituális, szellemi fejlődésünknek. A 11:11 egy aktiváló kód, ami közvetlenül a Felsőbb Énünkhöz kapcsol minket, hogy haladhassunk és fejlődhessünk. Érdemes megfigyelni ezen pillanatok gondolatait.

0501.jpg

A Tarotban az Erő, az energia, az elszántság, az önbizalom és a győzelem, magas frekvenciájú vibrálásokat képviselő Mesterszáma.
Szellemi energia, mely uralkodik az anyag felett.
Ösztönök feletti uralom. Férfi és női vonások egyesítése.
Az Erő, Az Ész. A Mágia.

Az Erő kártyája bizonyos értelemben rokonságot mutat a Mágussal.

 Mint ott, itt is titkos, mély, belső harmónia a különleges erő alapja. Amíg a Mágus befolyásoló hatalma a tudatos és tudatalatti erők harmóniáján alapul, addig ezen kártya életereje, bátorsága és szenvedélyessége a civilizált embernek saját állati természetével való kibékülését fejezi ki.
Ez a kártya egyértelművé teszi, hogy ösztönlény valónkat nem rejthetjük sápadt erények mögé, hanem nyíltan szembe kell néznünk a bennünk élő, néha félelmetes archaikus erőkkel, azokat szeretettel elfogadva, gyöngéd erőszak útján kell lassanként megszelídíteni. Ily módon nemcsak ezek az őserők állnak rendelkezésünkre, hanem mindazon erőtartalékaink, melyeket eddig ösztöneink elnyomására fordítottunk.

Ha készen állsz arra, hogy elfogadd mindazt, amit magadban találsz, képes leszel mindenen mély érzékenységgel, éberséggel, szeretettel és megértéssel keresztülhaladni.

Életed mely területeit szeretnéd teljesebben kiélni?
A múltban mi akadályozott meg abban, hogy így tegyél?
Kész vagy ezzel újra foglalkozni?

Kezelj mindent nagyobb éberséggel, tudatossággal. Az olyan érzelmeket, mint a szeretetet, a szomorúságot, a fájdalmat, a lazaságot vagy a félelmet gyakran akadályokként éljük meg, csak, mert sohasem tanultuk meg, hogy potenciális energiaként használjuk őket.

Szeretettelheart

Kép: Internet