Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Teremtéstörténet

2021.02.09

Írásaimban, előadásaimban sokszor elmondtam, ha ismered a VALÓDI Teremtéstörténetet, az egész élet, a földi lét lényege megvilágosodik előtted.

Első a Teremtésben a határtalanság, amely önmagára ébredve teremtői energiává alakult.
Itt a még meg nem nyilvánult Teremtőről beszélek,

A határtalan teremtői gondolat első megnyilvánulása a tudatossággal feltöltött fény. Valós energia egy tudatos gondolat inspirációjával, vagyis: a Teremtés.

A Teremtő felmérte szabadságát és a határtalanságból adódó lehetőségeit. Innen ered a választás szabadsága, hiszen a lehetőség csak akkor kihasználható, ha van döntési potenciál hozzá.
A választás azonban mindig magában hordozza az ellentét opcióját. Különben mi értelme lenne?
Így a Teremtő szabadsággal töltekezett energiái egyre különlegesebb módokon próbálták ki magukat a tudatosult teremtői energia felhasználásával.
Elképzelhető ez úgy, mint egy leosztás.
Létrejött egy teremtői rendszer, a Teremtő minden tudatos energiával töltekezett alsóbb rétege saját ritmust vehet fel a határtalanság kipróbálására, miközben mégis az egész Teremtésről beszélünk.

dr_strange.jpg

A sokszínűség kecsegtetése miatt tehát önállóan működő rétegekre osztódott a teremtési feladat. Ezek a teremtői rétegek, vagyis alsóbb szinten levő teremtők a fényt a maguk sajátos, tudatosult energiájukba terelik, vagyis teremtenek. Ezért minden általuk teremtett Naprendszer önálló természeti törvényekkel működik.
A cél a tapasztalás széles spektrumának lehetőségét biztosítani.
Erre a legjobb mód a Naprendszer bolygóin keresztül leosztani a tudatosult energiát, vagyis megjelenni a megnyilvánultban.
Így nyílik meg az első dimenzió.
A leosztott teremtők egyike ennek a Naprendszernek a Teremtője, már több Galaxist létrehozott. Tehát gyakorlottnak mondható.
A teremtői folyamatban még további önálló tudatrészekre osztja le önmagát.
Ezek a résztudatok elindulnak és végigjárnak minden dimenziót alulról felfelé, hogy aztán tapasztalataikkal többé tegyék az egységes Teremtőt.

Ilyen teremtői résztudat vagyok én is, te is. Persze vannak részei, melyek magasabb dimenzióban kezdenek, mert az alsóbbaknak mindig szükségük van magasabb szintű kontrollra.

A festék és a vászon kémiai szerkezete kevés a művész üzenetének elolvasásához.
A festmény maga a tudatosság és nem lehet a festék és a vászon fizikai tulajdonságaival magyarázni.
Tehát a bolygórendszer nem magyarázza a rajta élők életét, csakis a befektetett teremtői tudatosság teszi azt.
Ennek fényében a Nehezítők Teremtője, nem azonos a Segítők Teremtőjével.
Ők más típusú teremtők, azonos eredetből, egyazon célért.

A legfelsőbb Teremtésnek szüksége van egy olyan teremtői vonalra, melyek a nehezítésekért, vagyis a fejlődés generálásáért felel a teremtett világokban.

A lényeg, hogy segítő, nehezítő, vagy fejlődő ember mindegy.
Mind, de még a legapróbb részecskénk is hordozza magában az egységes teremtőt.

Az Univerzumban semmi sincs, ami gonosz. A teremtő rendszer hamar rájött, hogy édeni állapotban a lelkek nem fejlődnek, csak, ha megismerhetik önmagukat. Így beépítette önmagába a nehezítést.
Fontos, hogy az eredet és a cél azonos!

A Nap és a többi bolygó ebben a naprendszerben fizikai leképeződése a Teremtőnknek. Te is az vagy. Tudatod, tested, lelked egy leosztott teremtő.
A bolygó a rajta élők hatására válik majd pozitív, vagy negatív rezgésűvé.
Már most folyik ez a folyamat.

A szabad választás miatt a Teremtő végtelen számú részei tetszés szerint hoznak létre, bármi újat.

Mit teremtesz ma, most?

Kép: Internet / dr. Strange
Andrea Weaver, Fényhozó c. könyvének nyomán