Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Teremtés, avagy lehívás

2021.03.26
Sokszor olvashattad, én is használtam, hogy: Teremtsd meg magadnak!
Ugyan akkor, mint azt a Biblia is leírja - egyébként az apokrif iratok is elmondják -, hogy: A TEREMTÉS befejeződött. Nem most, nem is pár ezer éve, hanem egykoron, amikor a Világ kialakult / megteremtődött.
MINDEN teremtése befejeződött. Tehát nem tudsz olyat kitalálni, elgondolni, megálmodni, életre hívni, ami már ne lenne meg.
Ha pedig ez így van, akkor nem kell mást tenned, amikor valami el szeretnél érni, meg szeretnél valósítani, mint LEHÍVNI A 3D-be. Mivel az emberi Lélek, Teremtőnk képmására lett létrehozva és nem mellesleg "bele lehelte Lelkét", így azonos vagy Vele. Magyarul: megálmodsz tenmagadnak valamit, azt le tudod hívni a teremtettből.
Nem, nem szavakkal. Még csak nem is mágiákkal, vuduval és/vagy varázzsal. Egész egyszerűen a frekvenciáddal/rezgéseddel. Ahogy, amilyen szinten rezegsz azon a szinten levő dolgokat tudod lehívni. Képzelj el egy hatalmas éléskamrát, aminek földtől-plafonig minden polca roskadásig van mindennel. Amikor ülsz, akkor azokat a polcokat éred el, amik kézközelben vannak. Ha felállsz, akkor már sokkal több polcon sorakozó dolgot érsz el. Ha meg egy létrát is használsz, akkor minden polcon tudsz matatni.
Tehát hiába vágysz egy olyan dologra, ami a polcsor legtetején van, ha egyszer ülsz egy kényelmes fotelben, és nem nagyon szeretnél felállni, avagy létrát mászni.
Addig, míg fel nem állsz, míg meg nem mozdulsz, addig csak vágyálom, hogy elérheted az áhított dolgot.
kamra.jpg
Biztatlak, hogy állj fel!
Mozdulj meg!
Érd el a legmagasabb polcot épp úgy, mint a legalacsonyabbat is.
Ehhez nem is kell mást tenned, mint a rezgésedet arra a szintre emelni, (létra), ahogy szabadon válogathatsz a dolgokból.
Azonosulj gondolatban, érzésben, érzetben a vágyott dologgal.
Ennyi a recept.

Kép: Internet