Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szabadság

2022.02.14

Amennyiben BENNED nincs szabadság, akkor kívül sincs.

Ami benned van, az van kívül is.
NINCS rajtad kívül álló ok, és indok.

Ha nem tudod a belső szabadságod megélni és elérni, akkor a világ összes kamionja körözhet a Föld min összes útján, lehet benyújtani petíciókat, lehet táncolni és ölelkezni, ez akkor is harcról szól.

A harc erőkifejtés.
Minden erő ellenerőt szül.

Lehet, hogy a megmozdulás eltörli a vakcinázást, maszkot, és minden szigorítást, de mert a lényegét az egésznek nem fogta fel az emberiség java, így majd jön nehezebb szigorítás, fájóbb intézkedések.

MINDENRE a válasz a SZERETET! – kellene legyen.

Erre is.

Nem a kivonulások fogják megváltoztatni, megemelni a frekvenciádat, hanem a megéléseid, megtapasztalásaid, amit magadon átégettél.

kekmandala.jpg

Épp tegnap töröltem véglegesen azt a zárt Facebook csoportot, ahol 2019 óta naponta hallhattak, olvashattak olyan megosztásokat, előadásokat, írásokat a csoporttagok, amik arról szóltak, hogy a benned levő szabadság a valódi szabadság.

Három év alatt ezt nem sikerült megértetnem, nem ment át a mondandóm, vádolhattam volna magam, de ….
A felismerés, hogy amennyiben valaki nem akar kimozdulni a megszokottból, nem akar, nem hajlandó a komfortzónáján átlépni, annak mondhatok én, vagy bárki bármit, írhatok bármit, mert sehova nem lehet vezetni azt, aki nem akar menni.
A tipikus vak néni esete állt fent itt is.

Vajon mikor érkezik el, azaz idő, amikor nem külső erőktől várja majd az emberiség a megváltást?
Mikor ismeri fel azt, hogy amennyiben saját maga lép befelé / önmagán belül, mint önismeret/, akkor fog változni a külvilág is?
Mikor nő fel annyira az emberiség, hogy rájön, amig külső felelősöket hajhász, amig hárítja, elfedi a felelősséget, addig nem, hogy változni nem fog semmi, de sokkal nagyobb léptékben kapjuk a leckéket?

Persze, költői kérdések. …

Egyre többen vannak azok is, akik már érzik, értik, hogy felnőtté válni senki nem fog helyettük.
Akik tudják, szívéli tudással, hogy mindenki csak önmaga megváltója lehet, mert addig, míg a sok-sok információval, tudással tömjük a fejünket, de nincs mögötte, sőt előtte, szívbéli kinyílás, Teremtőnk felé, addig csak „spirituális vízfejűséget” termel a sok-sok információ.

Kívánom, hogy ébredjen rá az emberiség mihamarabb, hogy Teremtőnk nevében, vagy Teremtőnk erejében lenni, óriási különbség!

Szeretettelheart

Mandala: Angyali üzenetek