Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Solfeggio frekvenciák

2021.03.31

Solfeggio (ejtsd: szofeddso) frekvenciáknak nevezik azokat a hangrezgési frekvenciákat, amelyek az emberi tudatra különleges hatással vannak.
Tudományosan bizonyított tény, hogy a zene, és egyes hangok gyógyító hatásúak.

Solfeggio frekvenciák az élet számos területén jótékony hatást fejtenek ki, gyógyító hatásúak, segítenek a hétköznapi tudatállapotból a transzcendens rezgésekre hangolódni. Kiválóan alkalmasak a meditációk és oldások kivitelezésében, vagy ha csak szeretnénk kikapcsolódni és egységbe kerülni a magasabb énnel, és visszatérni a belső középpontba.

Nem oly rég beszélgettem egy barátommal a Solfeggio frekvenciákról. Azt mondja, hogy amióta hallgatja őket, napi rendszerességgel, megváltozott az élete.
Most, amikor egy kényszerű bezártságban élünk és nagyon sokan kezdik feladni, hogy ebből a helyzetből, hogy is lehet felállni, hogy lehet túlélni, hogy lehet tovább menni, akkor érdemes időt szánni arra, hogy saját – és környezeted – rezgésszintjét növeld.
Ezeket a zenéket megtalálod a YouTubeon , elég ha beírod a HZ-t, vagy rögtön a számot is, amivel azon a napon „utazni” szeretnél.
Kodály Zoltán mondta:
„Aki zenével indul az életbe, bearanyozza minden későbbi tevékenységét, az életnek olyan kincsét kapja ezzel, amely átsegíti sok bajon. A zene, tápláló, vigasztaló elixír, és az élet szépségét, s ami benne érték, azt mind meghatványozza.”

hz_printerest.jpg

393 Hz. Az Elengedés frekvenciája.
Ezen frekvencia hallgatásával, könnyebben tudod feloldani a félelmeket, a bűntudatot, a szorongást és mindazt, amit el szeretnél engedni.

417 Hz. Mozdítás frekvenciája.
Ezen frekvencia hallgatásával, könnyebben tudod elengedni a múltad, hogy előre tudj lépni és előmozdíthasd a változásokat. Váratlan élethelyzetek kezelése, és stagnáló folyamatok beindítására, változások elősegítése egyaránt alkalmas.

432 Hz. A Világosság / Fény frekvenciája.
Ezen frekvencia hallgatásával, könnyebben tudod feloldani a stresszt, gyógyító és sejtmegújító hatása van.

528 Hz. A Szeretet frekvenciája.
Ezen frekvencia hallgatásával,  a szeretet és a szerelem rezgéseire tudsz hangolódni. Segíti a belső átalakulásodat, a szeretet általi teremtés és csodák katalizátora.

A szeretet által gyógyítja a sejteket és helyreállítja a sérült DNS-t.

„A tudósok szerint ez az a frekvencia, amely az univerzális fejlődés, egészség és a hosszú élet titka. Az önbizalom és az önszeretet kulcsa, mely megnyitja a szívedet és segít megteremteni életedben a harmóniát és a békességet, valamint bármilyen gyógyulási folyamatot felgyorsít.”

639 Hz. A Kapcsolódás frekvenciája. 
Ezen frekvencia hallgatásával, könnyebben tudod kezelni az emberi kapcsolataidat. Az összekapcsolódás frekvenciája, párkapcsolati szint rendezésére, a belső női és férfi pólus kiegyensúlyozására és a két agyfélteke összehangolására egyaránt alkalmas.  Továbbá segíti a tanulást.

741 Hz. Az Intuíció frekvenciája. 
Ezen frekvencia hallgatásával, felébresztheted és fejlesztheted az intuíciódat.  Intuitíven segít ráhangolódni a téged foglalkoztató kérdésekre, kitágítja a tudatot. A 741Hz rezgés az ébredő intuíció és a bővülő tudat frekvenciája.

A rezgés közvetítése segíti tudatod kitágítását az ébredő intuíció befogadásához.

852 Hz. Feltétel nélküli szeretet.
Ezen frekvencia a lélek ébredésében segít hallgatásával, meditációban a spiritualitás eredeteddel, őseszenciáddal tudsz összehangolódni. „Csodát művel a személyes jólétedben, mert a feltételnélküli szeretet frekvenciájára hangol és segít összhangba élned a rendeltetéseddel.

936Hz. Tobozmirigy aktiváló frekvenciája.
Ezen frekvencia hallgatása, aktiválja a két agyfélteke között elhelyezkedő tobozmirigyet, mely a "harmadik szem" biológiai szerve és a multidimenzionális érzékelés központja.

 1111 Hz. Mester frekvencia. 
Ezen frekvencia hallgatása mély relaxációt meditatív állapotot idéz elő, amelyben gyógyulhatsz, szinkronizálja a jobb és bal agyféltekét. Transz állapotot idéz elő, felemelkedhetsz a „Mesteri ÉN” tudat állapotába.

Szeretettel!      heart

Kép: Printerest
Angyalforrás cikkének felhasználásával.