Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rendezés

2021.10.07

Hetek óra rendezgetem a dolgaim, gondolataim, érzéseim.
Érdekes megfigyelésekre tettem szert.

Azt mondja egy régi mondás, hogy a zseni a káoszon is átlát.
Nos, én vagy nem vagyok zseni, vagy más rend szerint élem a mindennapjaim, de az a megtapasztalásom, hogy amint elkezdem magamban, magam körül a rendrakást, akkor kívül is elkezd renddé, rendszerezetté válni minden.

Mondhatnám, hogy ősz okán, de nem így van. Mondhatnám, hogy a pandémia miatt, de ez sem fedi a valóságot, bár mindennek része az egészben ez is.

Valójában a bennem zajló rendrakás igen sok évvel ez előtt kezdődött el, ebben az életemben.
Valahol a REIKI I. behangolásom táján jött az igény bennem, hogy ami káosz, azt tegyük rendbe.
Majd, amikor REIKI mesterré avatott Mesterem 2000-ben, akkor már meglehetősen nagy feladatokat is vállaltam a témában.

És ez még mindig a jéghegy csúcsa volt.
Nagyon nagyot léptem a belső rendrakásban előre, amikor a TEK-et (Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológiát) elvégeztem, és szintén hatalmas lépéseket tettem dr. Daubner Béla segítségével, amikor pszichológiát, önismeretet hallgattam, tanultam nála.
Minden egyes Mesternek, tanítónak és kapcsolatnak, aki ebben az életemben szembe jött nagyon hálás vagyok, mert egy-egy, vagy több lépéssel közelebb kerülhettem általuk önmagamhoz, ön-MAG-OM-hoz.

Természetesen nincs megállás, és azt veszem észre az utóbbi időben, hogy még lazítás sem nagyon, sőt.
Naponta jönnek fel újabb és újabb helyzetek, események, élmények, amiket fel kell tudni dolgozni, el kell engedni, hogy a középpontomban tudjak maradni.
Talán nem nagyképűség elmondanom, hogy ma már mindez lényegesen könnyedébben megy, egyszerűbben veszem észre a megoldandókat, ha így tetszik vájt fülem van, a hamis hangok meghallására.
Ez nem jó és nem rossz, csak gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás kérdése.

steam.jpg

Tehát a belső rendrakással sok-sok év óta bíbelődőm, és azt érzem, hogy működik és jól működik.
Nyilván sokszor nem kényelmes, még kevésbé kellemes, amikor szembe találom magam egy olyan feldolgozni valóval, amiről azt gondoltam, rég túl vagyok rajta, de ha mélyére nézek rájövök, hogy valóban dolgoztam már vele, csak akkor épp annyit dolgoztam fel belőle, amit elviselni voltam képes. Ma meg tovább mélyítem, vagy ha így tetszik bontogatom a hagyma héját, míg a maghoz nem érek.

És ez így nagyon jól van.

Épp a napokban akadt a kezembe évek óta (kimondani is szép, 40 éve) vezetett kimutatásaim, hogy hányan keresetem meg, milyen elakadásokkal, hány alkalommal voltak nálam és milyen eredménnyel búcsúztunk el?
Meglepően nagy számok.
Az is beszédes szám, hogy átlagot számolva az engem megkeresők 5-7 alkalom után 97,58 %-ban EGÉSZ-ségesen intettek búcsút.

Majd nézegettem a tudás átadás számait is, hogy vajon hányan alkalmazzák, adják tovább, élik mindazt, amit átadtam nekik?
Itt is igen szép az arány, 93,02 %, nyilván a visszajelzések alapján.

Tehát összegezhetem az elmúlt 40 évemet, akár sikeresnek is, de mégsem ez jutott akkor eszembe, hanem az, hogy mennyi ember, mennyi lélek, mennyi elakadás szerepelt már a látókörömben, és végtelen boldog érzés töltött el.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm.

Nem én lennék, ha ülnék a babérjaimon és nem haladnék tovább, ön-MAG-OM-on belül, és minden engem megkeresőnek mindazt átadva, amit tudok, érzek, hiszek, alkalmazok.

Októberben 23-24-én lesz egy műhelymunka Ankh Healing TM alap átadás, Budapesten.
Folyamatosan jöhetsz személyesen, vagy online személyes beszélgetésekre, előzetes egyeztetés alapján.

Bármelyik is szólított meg, kérlek jelentkezz az egyutt.megoldas@gmail.com címen, a részletek megbeszélése miatt.

Szeretettel várlak.heart

Kép: Steam