Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Reggeli indítás

2020.10.19

Ma reggel azt az üzenetet kaptam valakitől, hogy:
„Kávé az arcba, s indulj a harcba!”
Mikor rákérdeztem, hogy milyen harc, azt válaszolta: „Munka”!

Ez a Hölgy, a jelen tudásom szerint minden munkahelyén, ahol eddig dolgozott, harcolni kényszerült. A főnökséggel, a munkatársakkal, szinte mindenkivel.
Ezen, nem is kell, nem is lehet csodálkozni, hisz ezzel kelt fel reggel, ezzel indította a napot, hogy a munkahely = harc.

Érdekes választás.
Én a magam részéről, inkább a kellemes légkörű, őszintén mosolygós, jól fizető munkahelyeket részesítem előnyben.
Volt olyan munkahelyem ebben az életemben, ahol harcolni kellett, ahova minden reggel gyomorgörccsel indultam, ahol kényszermosolyt erőltettem magamra, hogy kibírjam a napot. Rövid időn belül ott is hagytam.
Elismerem, és ma már nem választom.

Van az a mondás, hogy „Vigyázz mit kívánsz, mert megkapod!”
Ez a Hölgy ezt kívánja és meg is erősíti, hogy neki a munka harc.

Sokszor, sok helyen írtam le, mondtam el, hogy szavainkkal, gondolatainkkal teremtünk.
Főként igaz ez a MAG-yar nyelve, ami a MAG tudást hordozza. Azt az eredeti nyelvezetet, szóhasználatot és gondolkodásmódot, ami már a kezdetek kezdetétől ÉL, VAN, TEREMT.
MAG, mint MAG-us eredet.
MÁG-ia, mint MAG tudás.

Akkor, amikor MÁG-iáról írok, akkor nem a jelenleg, igen csak elferdült, meghasított „tudásra” gondolok, amit azonosítanak, a VUDU-val, fekete macskával, és mindenféle szörnyűséggel. Valamikor a MÁG-ia a legtisztább Isteni erőt hordozó, tudó emberek (lények) belső ereje volt, a beavatottaké, ha így tetszik, ami a magasabb szintű tudást (mint az átlag), közvetlen kapcsolatot jelentette a Teremtővel.
Nyilván voltak (vannak) olyan érdekeltségű körök, akiknek nem célja, hogy közvetlenül kapcsolatba kerüljenek - felfedezzék magukban - emberek az Isteni tudást, hisz akkor az anyagvilág vonzása, érdeke és létjogosultsága már hiábavaló lenne.

kave.jpg

Amikor azt írod, kívánod, kijelented, hogy „Kávé az arcba…”, akkor erre a gondolatom, hogy én inkább a számban szeretem élvezni kellemes zamatát, semmint, hogy arcon lottyantsanak vele.
Pontosan tudom, hogy humornak szánta a Hölgy mindazt, amit írt.
És éppen ebben rejlik a csapda, amit nyilván nem gondol át.
Olyan szlengeket, mondásokat, szóhasználatokat veszünk át, adnak a szánkba, amit, ha elhiszünk, beveszünk, akkor érdekes következményei lehetnek.
Az Univerzumnak bár óriási humora van, de, ha szó szerint teljesíti kívánságainkat, akkor ugyan csak nagyot néznénk a történéseken.

Békés merengéseket kívánok mindezeken, minden olvasónak!
Szép reggelt, napot egy csésze finom kávéval/ teával!

Kép: Internet