Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Önfegyelem, Önfigyelem

2021.01.03

A 2020. évben számos alkalommal elmondtam, leírtam, hogy csak azt hidd el, amit legbelül igaznak érzel, most ez sokszorosan igaz.

Egyre inkább felerősödik az érzés, hogy csak és kizárólag annak higgy, abban bízz, az legyen az irány mutatód, amit legbelül elfogadsz igaznak.
Ez vonatkozik – természetesen – az én általam mondottakra is.

Jelen világunkban mind nagyobb számban képviselteti magát az a bizonyos báránybőrbe bújt farkas. Édes, álságos, megtévesztő, nehezítő emberek, tanítások, körülmények, amiknek ha felülsz, amit ha elhiszel, ha magadévá teszel, igen csak tévútra visz.

Ez nem jó és nem rossz, csupán egy választás. És mint minden választásnak, ennek is következményei vannak. Ha ezt az utat választod, akkor erre is számítanod kell.
Természetesen bármikor választhatsz más utat is, de…

„Évértékelő, évindító” videómban beszéltem arról, hogy ez az év, a 2021. év fokozottan a Végtelen Teremtő Gondolat éve.
(Nyilván, aki a tudatosság olyan szintjén áll, annak már minden év és minden perc az.)

Tehát, amit ma gondolsz, az holnap megjelenik a valóságodban.
Ezért bíztatlak az ÖNFEGYELEMRE és az ÖNFIGYELEMRE.
Fegyelmezd a gondolataid.

Nem folyamatos kontrollról beszélek, mert a kontroll egyfajta kötöttség, azaz bilincs, ami fogva tart és a szabad szárnyaláshoz vajmi kevés köze van.
Amikor önfegyelem/figyelemről írok, akkor egy választás meghozatalára bíztatlak.
Nevezetesen arra, hogy itt és most csak arra figyelek, ami belőlem árad, ami bennem él, ami nekem igaz.

egyseg-fo.png

Te, mint Végtelen Lény, aki a Teremtővel EGY LÉNY-egű, teremtő erővel rendelkezel.
Nem kellett megdolgozni érte, nem kellett küzdeni érte, mert „gyárilag” kaptad. Ha így tetszik ajándék, mert LÉT-ezel. Ter Ram Tud azaz Teremtőd ajándéka.
Bár az ajándék is sántít, hiszen mindnyájan Te Ram Tu egy-egy kivetülése vagyunk, akiben benne van a Nagy Egész EGYség egy részecskéje.
Amennyiben a Nagy Egész képes teremteni, akkor ennek egy része, hogy ne lenne mindarra képes, amire az EGY?

Annak felismerésére, hogy KI VAGY, és mi a célod, mi a feladatod a tavalyi év úgy időben, mint lehetőségben egy fantasztikus lehetőséget adott.
Elmélyedni, megismerni, felismerni tenmagunkban az Isteni EGYséget éve volt. Ez csodálatos év, fantasztikus lehetőségekkel, erőkkel, energiákkal, ami millió ajándékot hozott.
Remélem te is ezt láttad meg benne?

Az idei év már a továbblépésé, ha őszinte vagyok, akkor nem is lépés, hanem SZÁRNYALÁS évéé. A Beteljesedés éve.
Amennyiben felismerted tenmagadban, a VAGYOK, AKI VAGYOK lényegét, elismerted milyenségét, akkor ettől az évtől egy olyan MINŐSÉGI szárnyalást várhatsz, ami szinte egyedülálló.

Az utóbbi időben azt vettem észre tenmagamban, hogy nem hagyom, nem engedem, hogy „lehúzzanak” energetikailag.
Ha olyan hír jön szembe, ami csökkentené az energiaszintem, vagy olyan ember, helyzet, vagy bármi, ami számomra nem igaz, álságos, akkor a testem jelez. Konkréten émelyegni kezdek.
Nem is foglalkozom vele, ha hír tovább görgetek, ha olyan olvasmány, vagy film, akkor leteszem, lezárom (rám ez előtt nem jellemző módon).
Ellenben ha olyan zene, film, olvasmány, ember, helyzet van jelen a valóságomban, ami emeli ez energiaszintem, JÓL érzem magam, akkor a szívtájékom elkezd melegebbé válni.

Az önfegyelem / figyelem, amikor nem megyek bele – bármilyen sokan hiszik és gondolják fontosnak – azokba a helyzetekbe, eseményekbe, olvasmányokba, hírekbe …stb, ami lehúzna energetikailag. Mert figyelem a testem jelzéseit. Megbízom benne és megbízom tenmagaban.
FELTÉTEL nélkül bízom magamban.

És ez a kulcs ahhoz, hogy úgy tudjak LÉT-ezni, hogy Ter Ram Tumra figyeljek, Istenanya és Istenatya EGYségére, Vele EGY-ségközösségben.

Kép: Internet