Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nergál üzenete

2020.09.21

Golenya Ágnes: A perui Papnő könyvének 285.-286. oldaláról. (2014. évi kiadás)

Nergál Nimród fia volt.

„ Hatalmas feladatot kaptok: meg kell tanítanotok az embereket élni az új Egységben.
A Föld energiái megváltoznak mostantól. Elkezdődik a harmonizáció, a visszarendeződés.
A Föld vibrációja fokozatosan visszaáll a kezdeti idők magas és tiszta szintjére. Ebben a korban, ahogyan már ti is tudjátok, nem volt elkülönültség, nem volt bipoláris elválasztottság semmiben.
Isten egysége létezett.

Erre az Új Korszakra kell felkészíteni az emberiséget!
A konkrét tanítás tartalmilag nagyon egyszerű és már jól ismert: a szívnek kell visszatalálni az Egységbe, a Teremtőhöz. Az Ego illuzórikus világának kell csupán elpusztulnia, a valódi Élet most kezdődik! A régi tudás átadásának pusztán új formáit kell megtalálnotok és segíteni az embereknek az új vibrációhoz való alkalmazkodásban, hogy a végső napon, amikor a Földön ismét a a Mennyi szédítő energiái működnek majd, minél kevesebb embernek éjen meg a szíve.
Ahogy Jézus tanítja inni, kell adnotok az igazságot szomjazóknak az Élet Vizéből, mely a Hetedik égből hull alá.

a-perui-papno.jpg

Az út a polarizáció Tudás Fájától vezet az egységesítő Élet Fájához.  A most lezáruló nagy korszak mennyei küldötte volt az, akit Krisztusként ismertetek.
Legfontosabb üzenet volt, hogy a Szent Lélek elvezet minden egyes embert. Ő a Teremtő női része, Bau, akit megtagadtak, akitől megfosztották Addát. Őt később Sophiaként (Bölcsesség [Főleg ókori, görög gyökerű filozófiában] A filozófia szó is bölcsesség-szeretetet jelent. Fontos, hogy általánosan is nem elme jellegű (isteni) „tudás” mindig női minőségben jelenik meg.) visszaengedték, de istenségét, nem kapta vissza.
Ő az Élet Vize, mert nélküle nincs élet. Krisztus Rábízott benneteket, mert Ő az, aki elvezet a teljes igazságra.
Aki nem születik újjá a Szent Lélektől, mint szellemi szülőanyjától, annak nincs kiút az Aranykapun át ebből a dimenzióból.
Márpedig itt minden múlandó, így hát ő is elmúlik idővel.

A Szeretet nem az és nem olyan, mint aminek a ti korotokban hiszik és hirdetik. Ez lesz az első feladatotok, átadni a Szeretet igaz tanítását és felmutatni erejét a világban. Aki ezt megérti, és eszerint cselekszik, nem ég meg a szíve, hanem átlényegül, és képes lesz a magasabb szférák erős erőterébe létezni.

A ti korszakotok a Helyreállítás Kora. Testi, lelki, szellemi szinten van beszennyezve minden: az ember, és a rábízott Föld….”