Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


XIX. Nap

2022.05.20

Mai üzenet az Álmodó Naplója tarotból a XIX. Nap

A képen látható nőt elkápráztatja az őt körülvevő sok szépség, Arca sápadt, és nehéz, szőrmével gazdagon díszített ruhát visel, mintha egy rideg, hideg tájról csöppent volna erre a ragyogó, színes vidékre. A nap lágyan simogató fényében egy napraforgókkal, százszorszépekkel és vadvirágokkal teli mező tarkállik. A bal oldali boltív egy fához vezet.
A Nap egyszerűen az öröm üzenete.
Egy hosszú, a lélek sötét útjain át vezető utazás után végre kiértünk a fényre.

Eddigi szellemi útkeresésünk és erőfeszítésünk végre elnyeri jutalmát, és felmérhetjük, honnan hová jutottunk.

 Elménk tiszta és világos.

Tele vagyunk energiával, és hagyjuk, hogy a nap fénye átmelegítsen.

Ez a lap a nagy öröm, a nyilvánvaló igazság és a megérdemelt siker időszakát jelzi, de zenével, tudománnyal vagy bármilyen józan érvelésre és logikára épülő dologra is utalhat.
Fordított helyzetben a „túl sok a jóból” állapotát jelzi. A túl sok elfoglaltság, a túl sok energia kimerültséghez vezethet. Fennállhat annak veszélye is, hogy túlbonyolítunk, túlelemzünk egy adott helyzetet. De azt is jelezheti a kártya, hogy valami akadályozza a Nap örömet és sikert hozó erejének hatását.

Hallgassunk a megérzéseinkre.

nap.jpg


A bizakodás, életöröm, vitalitás, melegség jeleit mutatja a lap. A világosság felé indulhatunk, ez mutatja utunkat. A magunkban rejlő sötétséget képesek vagyunk legyőzni, ezáltal újjászülethetünk. Élvezzük az élet adta lehetőségeket és vidáman tekintsünk a jövőnkre.

Légy optimista és bizakodó az ügyben! Engedd, hogy kivirágozzon! Engedd, hogy fénybe boruljon! Szeress, áraszd ki a szeretetedet! Légy olyan, mint a Nap! Élvezd, éld át!

A mai nap az életöröm és az élvezetek napja!
Engedd meg magadnak, hogy élvezd a pillanatot, az életet, hogy csináld, amit szeretsz! Áraszd ki belső fényedet a környezetedre, vond őket melegségbe!

Engedd el a félelmeket, a gondokat, helyezd őket Teremtőnk kezébe! Erősítsd meg önmagadba vetett hitedet, önbecsülésedet, önbizalmadat!
Foglalkozz pozitív gondolatokkal, sétálj lelked napsütötte utcáin! Mosolyogj!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.