Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tanácsadás

2022.05.27

Kedves szavakkal, bölcs tanácsokkal és értő hallgatással gyógyítasz.

Az emberek gyakran feltárják előtted legmélyebb titkaikat és aggodalmaikat, mert született tanácsadó vagy, aki bölcs tanácsokat és kedves támogatást nyújt.

Ez a kártya a te tanácsadódként érkezik, és azt ajánlja, hogy válassz olyan karrierutat, amelyik ilyen típusú munkát foglal magában. Mivel már most is tanácsadói feladatokat végzel, nyugodtan kaphatsz díjazást is érte (a tanácsadás jelentette érzelmi elégedettségen felül).
Az angyalok támogathatják bármely olyan tanfolyammal kapcsolatos szükségletedet vagy vágyadat, amely készségeket tanít neked, és a megfelelő engedélyekhez vezet.
Lehetséges, hogy tanácsadói pályád az életvezetési tanácsadás területén bontakozik ki, ahol abban segíted a klienseket, hogy céljaikat és szándékaikat elérhető lépésekké alakítsák.

1.jpg

Az is lehetséges, hogy hivatásodat spiritualitással vegyíted a hagyományos lelkipásztori munkán keresztül, vagy egy alternatív módszer alkalmazásával, ahol értelmezéseket adsz.

Munkád magában foglalhatja az írást vagy a tanítást is. Az a lényeg, hogy ez az életcél gyógymódként használja a szavakat.
Megfelelő képzéssel jogot nyersz arra, hogy tanácsadó munkát végezz.
Kérlek, ne gondold, hogy a saját életednek tökéletesnek kell lennie, mielőtt másoknak segíthetnél. Minden tanácsadónak megvannak a saját ego-problémái és emberi "tökéletlenségei".

Nem az lényeg, hogy jellemedben és az életedben vannak-e ilyen furcsaságok; az számít, hogy mihez kezdesz velük. Mindaddig, amíg nyitott elmével és szívvel figyelsz a klienseid érzéseire, megfelelsz az igényeiknek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.